Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
...............http://www.goldenkitestore.com/inde...d=8342&zenid=2a0e842e56d53f221ef096ba1f8b5b85
...........ПП Някой знае ли как се прави индивидуална поръчка? Искам да ми направят наистина голяма схема на кораба, защото смятам да го шия на 25 каунт, а с тези размери, които се оказа предлаганата схема ще се получи едно нюню- нещо недопустимо за картина изобразяваща подобна стихия...
Малък ми е този размер. Две години стоя в каталога с размер по вертикала 800 бода- явно никога не е имало такава схема и сега си оправиха и цените и бодовете.... Имам голям хол, където искам да го окача сам на стенатаEveline,по мои сметки на 18 каунт ще излезе с размери 56,8/78,8 см.
на 25 каунт ще излезе 40/ 55,4 см......
П.П.Чакам етап.И ,опитай,моля те, да се сетиш къде чете за гранзиозната грешка на Маркус.Много ми е любопитно.
Благодарение на постовете на Евелин разбрах за голямото намаление в ГК. Момичета,:rezando: моля помогнете да си закупя схемата на 2301. Събрала съм сумата, но не зная английски, а и с банковите операции съм на Вие.
Както са те посъветвали, опитай първо безплатно, а после търси друг начин. В осинката на мен винаги са ми давали това, което търся, а веднъж дори получих схема, която беше в каталога само от 4 дни- ГК 1900
Ето линка към темата: http://club.osinka.ru/topic-57463?start=3345&sid=503901a92b7959b25c00030f която е специално за споделяне на схеми от ГК. За да ти изпратят схема, трябва да имаш регистрация, а в профила ти да има видим за всички и-меил адрес. Ако нямаш регистрация, мога аз да попитам, ако искаш.
За покупка от сайта, ти трябва регистрирана в ПЕЙ ПАЛ дебитна карта-това е най евтиния начин, иначе с Уестърн Юниън комисионните са безумни(преди време бях се интересувала, но на 100$ комисионната е 30, дори и само 101$ да трябва да изпратиш влизаш в комисионната до 200$ и т.н.- това е информация от преди 2 години )
Аз самата имам регистрация в Пей Пал, но преди 3 месеца ми изтече 2-годишния срок на банковата карта и новата не съм я пререгистрирала, макар че непрекъснато получавам покани на имеила си.
Прочети тук и ако решиши да се регистрираш, никога не го прави с карта на която получаваш заплата или други големи суми. Открий си нова сметка и внасяй сумата непосредствено преди поръчката.
http://pazaruvane-online.com/20/регистрация-в-paypal-стъпка-по-стъпка/
ПП Разгледах, и не ми е ясно точно как се поръчва, но ще потърся още информация от гугъл преводача- преди време така направих с една поръчка от CCS и се получи.
Извинявай-пак дълго стана, но докато обясня всичко![]()
Момичета имам ГК 2301. Както казах много са бързи рускините.
Ако въпросът е кой дизайн бих избрала аз от всичките показани, отговорът ми е ГК 2324- корабът изглежда силен и голям и според мен ще стои добре на стената.Единствено което не ми допада много, е онова размазано нещо на хоризонта, зад платнохода. Но дори и така, пак е красива картината. Аз тези морски сюжети ги наричам мъжки и по същата причина искам да ушия за моето момче (въпреки, че е само на 9 години и то от скоро) подобна картина.Момичета,искам да ушия гоблен за сина на морска тема.Нямам конкретен модел....2356-Norwegian Ship under Sail;2324-Sail and Empress;1184- The Shore of the Turquoise Sea;1049-View of a Port;1701-Lighthouse...