Eveline :kissyou:
Много блаодаря прекрасен е
аз съм за втория гоблен, повече ми харесва :greeneye:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Кой по-точно- втория от въпроса на Марияна Георгиева, или втория ,който показах аз :gipsy:Eveline :kissyou:
Кой по-точно- втория от въпроса на Марияна Георгиева, или втория ,който показах аз :gipsy:
Лривет момичета!Шиете прекрасни гоблени!!!:clap:Следя с интерес красотите,които създавате!!!Възхищавам ви се.:clap: Имам схеми на три GK,но нямах куража да започна такъв голям и сложен гоблен.Сега имам повод,който ме амбицира. Момичета,искам да ушия гоблен за сина на морска тема.Нямам конкретен модел....2356-Norwegian Ship under Sail;2324-Sail and Empress;1184- The Shore of the Turquoise Sea;1049-View of a Port;1701-Lighthouse... Синът ми бе приет във военноморското и затова искам да му подаря нещо "морско". Клетвата му е на 6.10. и ще пропусна за съжаление националната среща. :idea: Приемам всякакви идеи и предложения. Предварително благодаря. Лек и успешен ден на всички!!!:kissyou:

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
Боря се с фона вече! Не ви ли се струва, че главата и е доста голяма спрямо тялото?
А за лошото качество на снимките е виновен фотографът, т.е. аз.