За любителите на Golden Kite

Момичета като гледам какви красоти шиете благородно ви завиждам.Ще ви бъда благодарна ако някои има 1330.Като картинка не мога да покажа но вие вярвам че ще се справите.Дали ще се реша да го шия ще видим.:D Адрес lili_1949@abv.bg Предварително благодаря.

Galya_K-изглежда много по-хубаво от скрина!Мисля,че трябва да продължиш!Солид или смесени цветове?

Elena, смесени цветове. Блендите направо ме очароваха, просто страхотни нюанси стават. :loveglasses:

Сигурна съм,че е така!Уникални гоблени!А твоят е много красив!Когато ших 989-ухото на момичето е в пурпурно-цикламени,лилави цветове.Казах на майка ми,че сигурно нещо бъркам или нещо в схемата ми е объркано...Оказа се,че грешката е вярна!УНИКАЛНО се получи!Смело напред!Съжалявам само,че не си го започнала кръстче...Много е хубаво!

Ами да ти кажа, мислех да е кръстче на 18ка, защото размерът не е твърде голям, но гледах тоз готовия и се притесних малко, казах си ще го почна гобленов-полукръст на 25, че ако не ми хареса, щетите да са по-малко.
Ето такъв готов намерих в нета Преглед на прикачен файл 181447

Небето и планините тук сивеят, няма го това прекрасно зелено, а на планините в средата върховете изобщо не се виждат. Не знам как е шит.
Даже леко се разколебах в началото, но обожавам зеленото, а това е най-зеления пейзаж, който съм виждала, казах си Това е GK, не може да е толкова зле! и почнах. Сега малко се поуспокоих, защото виждам, че небето си става ярко като на скрина, а не като на този готовия. Вече и върхът на далечните планини се появи :D

Последно редактирано:
Момичета със сигурност ще прозвучи много глупаво но да попитам.Ще го шия този 1330.Но нещо не разбирам колко панама да си купя.Ще бъде на 18 каунт.Бодовете са 900/650.Казвайте колко панама да купя че все пак не е много евтина.И ми се смейте колкото искате.:(

Момичета със сигурност ще прозвучи много глупаво но да попитам.Ще го шия този 1330.Но нещо не разбирам колко панама да си купя.Ще бъде на 18 каунт.Бодовете са 900/650.Казвайте колко панама да купя че все пак не е много евтина.И ми се смейте колкото искате.:(

Лили,излиза ми 127/92 см чист размер (само на бродерията)

А някой знае ли защо някой схеми вече ги няма на сайта им? Моята я няма, има пейзажа, но с други размери.
Трябва ли да се притеснявам?

Има лист,на който пише каунта и размера-те препоръчват със резерва-144 на 108см-18 каунт.Аз избрах дмс магик-ширината е 110см и е идеална!Шила съм на такава и съм много доволна!

Последно редактирано:
Елена, схемата я взех от рускините. А преди няколко месеца попаднах на един торент с доста схеми на ГК. Точно тази я нямаше вътре, но нея ми я дадоха. Надявам се скоро да пусна етап, иска ми се да ушия малко повече, че да се вижда по-добре. Успокоението ми е, че няма нищо общо небето с отшива, който качих по-горе. Как са се получили тези абсолютно различни цветове при тази жена, не знам. Схемата е една, няма друга.

Защо темата ни замря толкова много...То и при мен нещата напредват бавно, но момичета показвайте, моля!

Galya_K Честито!Започнала си много красив пейзаж, няма да се отказваш и показвай честичко нищо че е само небе!
Мера шием едно и също само че аз съм с няколко години на пред хихих...
И аз показвам не е голям напредъка, но да живне малко темата...

Galya_K Честито!Започнала си много красив пейзаж, няма да се отказваш и показвай честичко нищо че е само небе!
Мера шием едно и също само че аз съм с няколко години на пред хихих...
И аз показвам не е голям напредъка, но да живне малко темата...

Уникално!Много ми харесва!Колко години?Спомням си нещо-когато започнах да чета темата.Тези гоблени изискват време,нерви и любов!Ноооо,резултатът...винаги си заслужава!

Имам възможност да шия 1-2 часа на ден, затова става по-бавно отколкото ми се иска. Не се вижда много още, но ето етапче от мен

Преглед на прикачен файл 181540

Цветовете са страхотни.
Нямах време да пиша,но много мислих-сигурна ли си,че това е по схема на ГК?Може да е на друга фирма?!Говоря за отшива,който си показала.Тук си показала нещо много красиво!Аз ще показвам след...може би-10 дни.Страхувам се,че някой може да се изгуби в тревата!

Последно редактирано:
Poepie,ти си ушила половиния гоблен!Аз всъщност от тебе го видях и много го харесах ама докато се престраша.....

Назад