Моите неща

• Началник на темата Началник на темата Freeky
  • Начална дата Начална дата
Моите ориенталски орхидеи вече рамкирани. Хиляда снимки направих и една не ми харесва :lookup:

Прекрасни са! Когато да вляза в тази темичка и от толкова красиви неща не ми се излиза. :)

Вики,разкошшшшшшшшш:clap:Чудех се вече с коя красота се занимаваш ,че отдавна не съм те засичала.Отново прекрасен избор!

Много хубаво моделче! Виждам, че си го шила на кръстче и е станало плътно и покривно. Никога не съм шила на цветна панама и не знам дали бих се справила, имайки предвид, че съм с висок диоптър. Например бялата панама ми е по-лесна от екрюто. Нещо да споделиш за черната?

Благодаря! :) На мен не ми беше трудно, макар че и аз вече не виждам много, много. Сега започнах нов, на по-светла панама и мога да кажа, че дори повече се вглеждам отколкото с този на черната. Докато не пробваш няма как да знаеш. :)

Благодаря ви! :kissyou:
Надявам се да донесе същата емоция и на бъдещата си притежателка. Дано да съм улучила вкуса й! :)

Последно редактирано:
Нов облик на един от гоблените ми. Исках да изглежда по-свеж. Надявам се да ви хареса. Аз съм доволна от новия резултат! :gipsy:
Преди:

След:

Последно редактирано:
Назад