.............. най сигурни са СД-тата, но може двд и флаш памети.
Това не е верно - моите СД-та и ДВД-та отидоха - има няма 50-на броя
А темата за флашките - познавам човек, на които същата се разпадна и инфото отиде на кино..........
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
.............. най сигурни са СД-тата, но може двд и флаш памети.
Аз пък освен на Д-то на личния и на служебния компютър, разпечатвам тези които имам намерение да ушия ( вече са три папки). Следващата ми стъпка е да ги запазя във файл организатора dox.bg на abv.bg. Там съм ги разделила в папки по производители за да ми е лесно да ги търся. Ако видя, че някой търси нещо, което имам много лесно му го пращам. Ако видя нещо, което ми харесва - веднага го "свалям". Дано "застраховката" ми е надежна.
Ама като чета тук мненията самичка се смея пред монитора,не знам ще ми повярвате ли,но във всяко мнение откривам част и от себе си,запасяването е ужасна болест,срам ме е да кажа какви количества панама съм си накупила,почти няма цвят от който да нямам,а конци..при всяко минаване покрай магазинче за конци си купувам по нещо,не че ми трябва в момента,не е гаранция че и някога ще го използвам но..прсто си взимам!