Гоблените на juliana231

• Началник на темата Началник на темата juliana231
  • Начална дата Начална дата
Ето едни набързо спретнат подарък за една малка госпожица и Венеция на Фр.Хейгъл, който ще краси домът ми.

Страхотни красоти,поздравления.Всичко е толкова красиво,а Климт.Направо нямам думи!:clap::clap::clap:

Всичко е толкова красиво!Но абсолютният ми фаворит е Миро.Много ми харесват абстрактните му картини.За пръв път виждам нещо ушито по негова картина.И аз сега правя нещо негово,отдавна запланувано.Но е доста по-голямо като размер и като гледам как се увеличават плануваните ми неща,не знам кога ще види бял свят.

Абе, Юле, е то пък много красоти!! Хем съм ги виждала "на живо", а пак им се радвам!!!!! То вече не зная да те поздравявам ли, да аплодирам ли, що ли.............. - КРАСОТИИИИИИИ!!!!!!! :kissyou::clap::clap::clap::clap:

Ето над какво работих последният месец. Е... не е на ГК, но пак личи красотата й. Гобленът е на фирма Криф по картина на френския художник Тисот "Type of beauty" , рисувана 1880 г.
Фотото не е много добро ,но ... явно и с хубав фотоапарат толкова мога. Толкова бързах да я покажа , че нямах търпение да дочакам утре и да я снимам на естествена светлина.

Последно редактирано:
...:kissyou:...Юле, прекрасна е твоята дама, поздравления...
Не знам колко фирми предлагат разработка по тази картина на Тисот, но ти и този път ме изненадваш и радваш с умението си да избереш красив и различен модел...
ГК е друга история, диагноза и любов за цял живот...и кой е казал, че непременно трябва да бъде на ГК ...?
Красотата е навсякъде, ако имаш очи за нея непременно ще я откриеш...а ти определено си отворила очите си, допуснала си красотата в сърцето си и си изградила усета си към нея...
Денят ми сега е по-пълен и по-богат благодарение на теб...благодаря ти за споделеното, Юле...:flower:...

Последно редактирано:
ЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееее, пак изящни идеи.Тази малка балерина , ах......знаеш как съм с кръстчетата и контурния:D и новия ти проект е страхотен, поздрави Юле :clap:

Кора, не е проект, а реалност :D. Нали знаеш, ако опреш до контурен бод, ще ти го направя :kissyou:

Искам да се покажа над какво се трудих края на 3013. Първите два приготвих за коледни подаръци.
Дамите на Моделиани са във виртуални рамки. Вие ще кажете дали изборът ми е подходящ.

:clap::clap::clap:Прекрасна колекция!Поздравления за Климт,Тисот Модиляни...Всичко е прекрасно!

Възхищавам се на всичко, което сте изработили, особено по картини на художници - голяма красота. Мисля, че дамите на Модилиани ще са по-красиви със светлото паспарту, защото изпъкват по-добре, но всичко е въпрос на гледна точка.

Благодаря ви, момичета ! Вие сте моя стимул. :kissyou:
Mima_stz , мислих и върху светъл вариант. Може би така?

Браво Юле, вече съм сигурна, че си влюбена в контурния бод :D. Виртуалните рамки са страхотен избор и съм за първото ти решение - синьото паспарту :clap:

Да със светлото паспарту е по-добре според мен защото тъмното сякаш "свива" гоблена, т.е. изглежда по-малък

Назад