Гоблените на drmagi

• Началник на темата Началник на темата drmagi
  • Начална дата Начална дата
Гоблени от детството ми

Това са гоблени,които съм шила като ученичка и съм ги подарила на леля ми.Сега им дойде реда да ги рамкирам и искам да ви ги покажа.

Това са гоблени,шити от леля ми и ви ги показвам на моята страничка :loveglasses: А тези двата са от "доброто старо време"

Слънчогледи на Орхидея

Тези слънчогледи съм ги шила лятото,започнах ги с много резерви,но се получиха страхотни:gipsy:

Целувка на снежен човек

А тази прегръдка на снежен човек я завърших тези дни и е "прясно изкъпана".За сега толкова;когато имам нещо ново да споделя ще си "изтупам" страничката и ще го споделя с Вас момичета. Успешен ден

Браво!:clap::clap::clap:Здраво се трудите и ти и леля ти. Всичките са много красиви. Но най-много ме впечатлиха слънчогледите на Орхидея.Истинска прелест. :kissyou:

Благодаря Ви venipetgab и Frezia; тези слънчогледи на Орхидея ги започнах с много резерви,но се получиха.Започнах ги лятото ,от скука и бездействие се изморих по време на отпуската и това беше гоблена,който най-много ми хареса в магазина.Купих си го,започнах да го шия,а той ставаше с все по-контрастни цветове като се ушият в/у щампата и "грейваше".

Колко много красота има в твоята страничка:idea:Слънчогледите са невероятни,но тая прегръдка на Снежният човек ме навява с много носталгия по липсващият ми сняг в България:(Да са ти честити новите придобивки:kissyou:

Слънчогледите са страхотни!!!:loveglasses: Обожавам всякакви гоблени със слънчогледи!:clap::kissyou:

Благодаря на всички , които са надникнали в темичката ми и хубавите им думи ,които ми дават стимул да продължавам да дерзая.Успешен ден!

Назад