ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Ох, този купон наистина не е за изпускане, но засега не мога да се запиша, защото вероятно около тази дата ще ме оперират. :( Ако имам възможност да дойда ще се обадя допълнително.:idea:

Дано да не е късно ,виждам че вече не се записват :idea:
Ще сме с дъщеря ми Triana`№2 :D със хотел :gipsy:

Ния, по принцип настаняването в хотела става даже и след 14.00 часа - така е по правилата на хотелите. Ние сме си издействали стаите да са готови от 10.00 сутринта, но не мисля че ще е голям проблем ако дойдете по-рано да ви забавляваме в лоби-бара!:D

Няма да откажем щом ще ни забавлявате. :rainbow:;) :D

Как няма да ви забавляваме!:thumbup:
Взаимно ще се забавляваме!
Ами то времето няма да ни стигне да се наприказваме! Нали това е целта!:thumbup:
И една седмица да направим срещите, пак времето няма да ни стигне!:(

Записвам се и аз,с хотел,но с уговорката до края на месеца да потвърдя със сигурност дали ще присъствам:idea:

Намира се на десетина минутки пеша от Плиска, ако има свободен човек, ще те заведе, ако не, ще обясним как се стига до там. Лесно е.:idea:

Гледам, започнаха заявките за свободното време... Аз пък искам от scorpion ситно влашко :D

Иначе за деловата част - ще има ли пак изложба, тема на срещата, лимит на излагане.. - нещо за гоблените?

Ако е речено, и ние ще дойдем със съпруга ми .Той е фен на красотите. Записва ме се .:loveglasses: Пропуснах -без хотел:idea:

Аз се чудих, чудих и реших.Пишете ме и мен С ХОТЕЛ.Мисля, че така ще ми е по-удобно.

Викам нещо среднощно купонче да си заформим , Ммммм?

Относно въпроса за гоблените - очакваме от Вас ДО 3 броя гоблени, независимо рамкирани или не... Молбата е да не носите по повече /сигурна съм , че можете :blueflow:/, но залата е с ограничена площ...

Искам да обърна внимание, че ще има такса вход за събитието /за официалната част/, която ще е до 3 лв/човек, точната сума ще бъде ясна спрямо присъствието на гостите. Моля да предвидите и тези пари при посещението на залата.

Очакваме Ви !:kissyou:

Последно редактирано:
Аз се чудих, чудих и реших.Пишете ме и мен С ХОТЕЛ.Мисля, че така ще ми е по-удобно.

Е как без среднощен купон, бива ли?:D Само да видим кой ще е най-отзивчив и ще си предложи стаята ...:D

Ти нещо не си внимавала в час.:confused:
Откога говоря, че има несвършена работа в Сливен!
Захар, Скорпи - това "ситно влашко" къде смятате да го презентирате:gipsy:.
Отпред на Цариградско?

Момичета,

името и ника изпращайте на

Моля съфорумките от София, които ще присъстват на срещата, също да ми изпратят e-mail.

Последно редактирано:
Ти нещо не си внимавала в час.:confused:
Откога говоря, че има несвършена работа в Сливен!
Захар, Скорпи - това "ситно влашко" къде смятате да го презентирате:gipsy:.
Отпред на Цариградско?

Да не блокираме Цариградско, че ще настане апокалипсис, но ... на един хвърлей е Борисовата градина - и място бол, и вода (езеро) има, ако се уморим :D:greeneye:

Статус
Not open for further replies.
Назад