ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Кодексът на гобленарката е наистина страхотен! Браво на момичетата от Варна! А картичките на Светлето просто са уникални!
И аз гледах материала в новините-много се радвам,че тази 3-та поредна среща вече успя да привлече вниманието на по-сериозна медия...
Много да показвате и разказвате,че аз както е тръгнало още поне година няма да мога да дойда на национална среща (записах поредна магистърска програма ..)

А аз искам да благодаря на всички наши гостенки! :kissyou:Момичета, истината е, че без вас и без вашите страхотни красоти нищо нямаше да е същото! :kissyou: Покорно ви благодаря, че ни уважихте и ни почетохте с присъствието си! Ние много ви се радвахме, така дълго я чакахме тази среща, че от нетърпение някои от нас "прегоряха", но мисля че всичко мина добре! Ама съм скромничка, а ... :D

П.С. Светле, мъж ми е трогнат от картичката! Изпаднах в немилост - рече, че за първи път получава гобленарски подарък АБСОЛЮТНО безкористно! Представяш ли си!!!! :kissyou:
А за ракията на Дида - рече "мноооого добре узрели кайсии"!!! Което си е страшен комплимент!:smokin:

Последно редактирано:
:D Прекарах страхотно. Срещата беше много интересна и полезна. Благодаря на организаторите, на спонсорите и на тези, които бяха подготвили мили подаръци за спомен.
Направила съм няколко снимки, но бързам да ги споделя.

След срещата се чувствам много по-богата - с много нови запознанства, много подаръци, много идеи и естествено много емоции. Благодаря ви момичета!!!

Момичета, благодаря ви за невероятната среща и емоциите!
Всичко беше прекрасно! :kissyou::kissyou::kissyou:

Благодарности и на teen_f за обиколката из София :kissyou:

Мили момичета,радвам ви се от разстояние:kissyou:
Личи си,емоцията е била голяма.
За догодина, живот и здраве мисля да не пропусна такова вълнуващо събитие.

Момичета, отново сте си спретнали страхотна среща. Жалко, че не мога да присъствам, но благодарение на снимковиа материал се почувствах за момент съпричатсна с това събитие. :kissyou::kissyou::kissyou:

Момичета, малко снимков материал от срещата. Опитала съм се да снимам всичко, но за съжаление някои от закъснелите гоблени може и да не съм успяла.

http://www.4shared.com/file/u-8Or1Ro/9oktomvri2010.html

Ето тук снимките в един архив от 116 МВ.

Приятно гледане! :kissyou:

Очакваме и другите снимки - имаше мнооооооооооооооооооооого фотографи. ;)

Защо не ми се отварят снимките :confused::(

Момичета, много ви благодарим, че ни посетихме и заедно прекарахме един прекрасен ден!

Искам тук да ви покажа само мотото и талисманите на Третата национална среща на Goblenite.org

След среща - две спокойно мога да казвам, че съм спала с половината форум.
Прибрах се благополучно, ама само незнам това 22 защо не мина през "Плиска":gipsy:.
Страхотна организация! И ако не знаех колко труд е положен за това събитие, щях да предложа догодина "бис".
Браво, София!

Хоп и аз на отчет :gipsy: Мноооого съм доволна, въпреки че трябваше да си тръгваме толкова рано. Настроението беше страхотно, пък и подозирам, че си тръгнах с най-много торбички... :D Благодаря на всички, които и тази година не ме бяха забравили - трогната съм, наистина.

Поздравления за огромния труд на организаторите! Доказателство е, че и многото кудкудякане е съзидателно :)
Успех на следващите домакини, поели щафетата и байряка.

Имаше и невероятни красоти. Браво, момичета! /Снимки ще кача евентуално утре./

teen_f, :kissyou: Може да съм загубена, но поне не в София :crazy:

п.с. maleks, спането с половината форум ти е изяло една среща :Р

Защо не ми се отварят снимките :confused:

Снимките са повече от 100 и не ми се качваха една по една, а ги сложих в архив. Трябва да се свали файла (9oktomvri2010.rar), да се разархивира в избрана папка и тогава ще може да се разгледат снимките.
Пробвала съм да го сваля и разархивирам - всичко се отваря и е ОК. Е, малко трябва да се почака, за да се свали, че е около 115 МВ, но си заслужава заради красотите, които са там.

Беше чудесно преживяване! Софиянки, супер сте! :clap::kissyou:

А аз едва си занесох подаръците - и от организаторките, и от варненки (кодексът си го бива), и от пловдивчанки (доста се чудих кой ключодържател да си избера), и от Светлето (страхотна изненада - прекрасни картички за всички ни), и от игрите... И аз бих подкрепила maleks за биса...:gipsy::D, но наистина положеният труд е огромен. Успех на следващите!

Последно редактирано:
Стас, аз си изтеглих и разархивирах снимките - чудни са:clap:
Ето и моята добавка от снимков метериал - http://picasaweb.google.bg/Ivanichka.Stefanova/GobleniteOrg9102010#
Надявам се да се усети поне малко от атмосферата, която беше вчера.
И отново да благодаря на всички, които помогнаха това да се случи и се нагърбиха с много, много задачи. :kissyou: за вас момичета.
Щастлива съм, че ви познавам :kissyou:

Последно редактирано:
:clap::clap: Чудесни са снимките Иваничка :kissyou: Сега вече могат да се видят всичките изложени красоти :kissyou:

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ! ВСИЧКО БЕШЕ ПЕРФЕКТНО, РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ ЗАПОЗНАХ С ВАС! НА ОРГАНИЗАТОРКИТЕ :clap: И ДО СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА :kissyou:
А ЗАПЕЧАТАНИТЕ МИГОВЕ С МОЯ ФОТОАПАРАТ МАЛКО ПО КЪСНИЧКО :kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад