Надсвирвайте се на "ситно влашко".Тъкмо Захар да има съпровод.:gipsy:Ей Веси това ми харесва но зависи в какво ще се надсвирваме:idea::gipsy::greeneye:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Надсвирвайте се на "ситно влашко".Тъкмо Захар да има съпровод.:gipsy:Ей Веси това ми харесва но зависи в какво ще се надсвирваме:idea::gipsy::greeneye:
Тук ми прилича на някой загубил се с трамвай 22 вие искате да увековечите как се повозихте в СофияМомичета, ето и обещания снимков материал, който е доказателство, че срещата ни бе чудесна. На всички, които са уловени в моите кадри и на тези, които не съм успяла много, много :kissyou: и БЛАГОДАРЯ ВИ за прекрасните мигове изживяни с Вас :flowerlove:
http://vasas.snimka.bg/tapestries/nacionalna-sreshta-oktomvri-2010-g-sofiya.540467
:gipsy:ААА, само проверявахме разписанието на случайно подбран трамвай.Тук ми прилича на някой загубил се с трамвай 22 вие искате да увековечите как се повозихте в София:greeneye:
Надсвирвайте се на "ситно влашко".Тъкмо Захар да има съпровод.:gipsy:
Рали , не ги кани ,че ще се върнат ......:idea:Радвам се че ви е харесало!Малекс ,аз живея на пред последната спирка на 22 да се бяхте отбили при мъжът ми щеше да ви почерпи и с кафенце!