ТРЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата TDK
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Софиянки, луднахте с тези кокошчици!:D
Може ли да се запиша за великденски яйца от сега? Знае ли човек какви фабержета ще снесете до напролет?

АКО КАЖЕТЕ - ЩЕ СНАСЯМЕ, след подготовката на тази среща вече всичко правим!!!!:kissyou:

Последно редактирано:
всичко можем

Както казва една моя колежка след "тежка" проява: И металургичен комбинат в Китай можем да построим!
При нас - става и птицефема!:D:greeneye:

За да бъде следващата среща още по-интересна и нетрадиционна аз предлагам да я проведем в Стражица при Силвето. Тя и без друго вече ви е поканила. :-|

ако не искате следващата среща да е във Велико Търново,ние от съседните градове ще Ви помогнем

:D момичета страшни аватарчета си имате:clap:. Благодаря за добрата организация и емоциите:rainbow:
P.S. Кокошарник без петел не може , така че търсете;)

Имаме си един млад и напет петел в София,
но нещо се покри напоследък!
Знам, че шие, но явно рокерските му занимания са приоритени в момента!:idea:
Но, сигурна съм, че има и други в дълбока нелегалност!:zippie:

:confused:На срещата някой ме помоли за схема на Krif-овия скорпион.
Обещах да снимам и да пратя по пощата.Нека ми прати адреса си на ЛС.
Иначе - линк към схемата има в темата за зодии.

От всичко прочетено и видяно до тук, разбирам, че сте си прекарали наистина мноооого добре. Аз мога единствено да съжалявам, че пропуснах. Но нищо, има време. Ще чакам следващия път!

...толкова много красоти ...

Последно редактирано:
Танюшааа,нещо се делиш от колектива-тигърът от аватара ти е много хубав,но вече не е актуален.един поздрав за цялата софийска групичка/да сте живи и здрави/ http://agrosaveti.com/bee-keeping/pticevadstvo/594-lupene-kvachka.html , а Таня понеже ми е приятелка и потърсих подходяща снимка за аватарче -търсих снимка на квачка с пиленца ,защото от това което видях на снимките олицетворяваш майка ,събираща рожбичките си. Много ви се радвам и се надявам да не се обидите от поста ми

Момичета, еуфорията от събитието още ме държи :party:
- постоянно надничам тук-там за модели показани на изложбата, че да си ги комплектовам или да си купя и ушия (все едно, че нямам кво да шия :D)
- ножичката, която си купих от ДМЦ магазина е на Eva Rosenstand с кокошка (имам, не е да нямам - ама с жерав) :rainbow:
- вече успявам да заделя по 10-20 мин за шиене
- само чакам някой колега да ме закачи на тема гоблени и започвам да му показвам снимките :crazy:

толкова много се разкудкудякахте, че като почна да търся някоя схема все на кокошчици поподам-я вземете и да поушиете нещо ,че какво ще покажете на другата среща -шегувам се разбира се нищо лично радвам се че срещата е донесла толкова емации и ако някой приеме шегата ми на сериазно и иска да ушие нещо за кокошчици ето нещо от мен -схеми имам на ЛС:kissyou:

толкова много се разкудкудякахте, че като почна да търся някоя схема все на кокошчици поподам-я вземете и да поушиете нещо ,че какво ще покажете на другата среща -шегувам се разбира се нищо лично радвам се че срещата е донесла толкова емации и ако някой приеме шегата ми на сериазно и иска да ушие нещо за кокошчици ето нещо от мен -схеми имам на ЛС:kissyou:

за следващата среща май ще шием
bira1.jpg
и
bira.jpg
[:]

Потърпете, мили момичета, на 30. 10. се събираме да :confused: и веднага ще ви уведомим какво решение сме взели! Вие не ни оставяте възможност за избор и си мисля, че наистина ще сте тук при нас догодина. А и такава мощна подкрепа са ни обещали момичетата от околните и не само градове, така че.... Но да не се изказвам и аз еднолично, за да не стане пак обърквация! :D И отново да благодаря за невероятното гостоприемство на момичетата от София (май дтанах досадна вече)! :kissyou:

Много съм трогната от всичките добри думи, чудесни сте!:kissyou:

За мен това беше първо присъствие на такава среща и съм наистина впечатлена от красотата и изяществото, което видях ! :clap:
И следващия октомври ме бройте за присъствие, ТЪРНОВО или ВИДИН!?
И да има достатъчно Болярка или гъмза, този път няма да съм с кола....:hic:

Статус
Not open for further replies.
Назад