ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Момичета, няма нищо още при мен!Май ще отпадна от играта! Успех на всички!

Да бе ,ще отпаднеш!Как пък не!Как така без тебе!?:(В никакъв случай!Скорпионче ,заеми се сериозно с проблема че ша та :amam:кат коледно зайче!Докато Ge4i1970 не получи писъмце ,няма да пускаме анкетата!:idea:Ще чакаме търпеливо!Ти беше момичето което първо си уши месеците и направи такива красоти за благотворителния базар!:kissyou:Ако някоя от вас не участва ,няма да има анкета!Не е болка за умиране ,ако изчакаме !Обичам ви,целувам ви и не се притеснявайте,всичко ще е ок!"По-добре късно ,отколкото никога!"Никой не ни гони!
Ge4i1970- миличка ,ако искаш ще ти покажа на ЛС картинките на Скорпиончето и ти ще си ги избоцкаш,каквато си ми майсторица ,ще ги праснеш от раз!А Скорпито ще те почерпи с един оооогромен подарък!:kissyou:

Няма проблем, ще си ги избоцкам само ми дайте шаблончетата! Благодаря за подкрепата и разбирането, Пепка! Обичам ви всичките! :kissyou:

:clap:Ge4i1970!Не съм се и съмнявала в тебе!:kissyou:
Относно анкетата ,не сте забравили да си пратите готовите календари на
abi1004@mail.bg!

Днес е 15 ,най късно до 17 и ги пратете ,тя ще ни подреди анонимно и ще чакаме резултата после в рамките на 1 седмица !:D
Моля ви бъдете точни и коректни!Нека покажем какви сме майсторици и да ни завиждат за красотите!:oops:

Малко по-късно ще пратя на Аби, снимки и ще чакам 17-ти! :oops: Успех на всички! :kissyou:

Майсторици сме си, Пепи, то е ясно! Ама аз съм и от скромничките! :D

Мили мои дружки по календарна съдба!:DДнес е 16 ,хайде :rezando:размърдайте си 3 букви:gipsy: и пуснете оформените си красоти до довечера на abi1004@mail.bg !Както обичам да казвам всеки път когато моля за нещо"БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО"!Ще има наградки за всеки участник ,по-малко ,но от сърце!Така че тичайте и пращайте !:kissyou:

Ооооо, срока беше 17...Не ме притискайте...толкова.

Вярно бе :uhhhh:!Хиляди извинения:kissyou:!Сигурно като съм го писала съм имала в предвид да пуснем анкетата,но нищо ,споко ,дерзай и не се притеснявай !То и аз не съм съвсем готова :confused: Ge4i1970 ти си ударничка ,няма две мнения:kissyou:!

Ми от притеснение да не стане пак нещо побързах да приключа. :D А вие внимателно си направете календарите, до утре има време, аз ще чакам търпеливо. :kissyou:

Ей сега Пепен ми наби канчето! Аз вече 4 дена съм плътно на базара и първо да Ви кажа,разпродадох във въздухът картичките-няма такава красота!!! Благодаря! После , след като , както писах по-горе пепен ме хвана на компеца и ми натри всичката сол, аз влизам и разбрах, че гечи не е получиламилата моето писъмце-маямка им и пощи!!!!гечи, ще ти се реванширам много подобаващо! Като имате предвид, че съм пуснала всичките писма заедно и наведнъж-ужас! Тая нощ ще правя и аз календарченцето, че направо....егаси колко е малко денононщието!
Обаче Ви обичам! Това е положението!

Ей сега Пепен ми наби канчето! Аз вече 4 дена съм плътно на базара и първо да Ви кажа,разпродадох във въздухът картичките-няма такава красота!!! Благодаря! После , след като , както писах по-горе пепен ме хвана на компеца и ми натри всичката сол, аз влизам и разбрах, че гечи не е получиламилата моето писъмце-маямка им и пощи!!!!гечи, ще ти се реванширам много подобаващо! Като имате предвид, че съм пуснала всичките писма заедно и наведнъж-ужас! Тая нощ ще правя и аз календарченцето, че направо....егаси колко е малко денононщието!
Обаче Ви обичам! Това е положението!

Ето, за това те харесвам!Защото сме от една порода и имаш чуство за хумор!:kissyou:А за "канчето " си права!А на Ge4i1970 дето и разби нервната система :gipsy:,ще и правиш подарък и да няма измъкване вече!:yes:Тази нощ няма да лягаш и утре сутринта да рапортуваш че всичко е ок с календара !Чети внимателно ,да не го качиш тука че та :amam:Каквато си разсеяна!
А за картичките -знаех си че ще ни ги оценят подобаващо!Радвам се че всичко е минало успешно и ние сме помогнали с нещо на нуждаещите си и то от сърце!
Айде,отивам да си сглобявам календара ,че накрая май аз ще оплескам работата!:D

новини от щаба на календарите ;)

Само да кажа три от "изонитените момичета" изпратиха календарите.
Конкуренцията ще е жестока -НЕВЕРОЯТНИ КРАСОТИ!!!

Чакам с нетърпение да видя красотите, които сте сътворили. Съжалявам, че не се включих, но просто липсата на време е хронична. Може би друг път.

veneta_az, следващия път никакво отказване, да знаеш! Ако пак не ти стига времето ще помагаме с каквото можем! :kissyou:

:DЛеле ,ти си фурия щом поискаш или след "канчето"!?Така си го написала ,чак в Плевен чух !Браво на тебе!Знаех си че няма да подведеш групата!Много целувки имаш от мене !Хаха!

Аз също съм готова ,но по теорията на гадостите на фотоапарата му отказаха батериите и сега се зарежда !Тъжно ми е,но до довечера ще съм готова!Трябва да направя снимките на дневна светлина!

pepi-r и desi13 - къде сте момичета!?:(Не се обаждате никакви !Драснете 2 реда да знаем готови ли сте !Срока е до довечера !:kissyou:

veneta_az- другия път/вярвам че това няма да е единствената ни игра/ ще те включим първа ,без да те питаме :gipsy:Колкото сме повече ,толкова е по- весело!Времето никога не стига, особено сега по Коледа!
Приятен ден ,отивам да боцкам ,че в неделя ще има парти в Плевен и другарчето ми чака подарък!:kissyou:

Драсвам два реда. До довечера ще гледам да приключа с календара - не ми е толкова лесно да го направя, но съм го започнала.

Назад