ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Хайде и днес едно ново попълнение в Изонитената групичка.Хоп-и аз в кюпа.Тези картички направих за г-жите и леличките на голямата/последна група е/ и едно табло със 6 стихчета посветени на г-жите за групата на малката

Последно редактирано:
Яси,тази пеперудка с цветята е като моята ,само че на мен ми я принтираха на А4 и стана огромна.Много са ти хубави картичките.

Яси,тази пеперудка с цветята е като моята ,само че на мен ми я принтираха на А4 и стана огромна.Много са ти хубави картичките.

:yes: и аз видях че е по същата схема, но само че ти си я шила по друг начин и на пръв поглед изглежда различна :idea:
Много се рових, но почти нищо не открих, та затова и се повтарят :(
Много ми хареса твоята с водните лилии/нали такива са цветята/ :thumbup:, не я срещнах никъде :confused:

Честит празник!
Пожелавам ви много красота в очите и усмивки на лицата!

Невероятни красоти сте направили! Не спирам да се възхищавам!

Ето и моите последни творения (за съжаление снимката хич не ми се получи)

Честит празник и от мен! Много здраве и късмет ви пожелавам!
Страхотни неща сте направили.
Ето и нашите картички за госпожите в училище

darita, страхотно е мишлето!!! :clap: :clap:
Толкова е сладко и миличко. А ти си оцветла картона за блузката и цветето, но с какво? :kissyou:

Блузката е оцветена с обикновен цветен молив, а цветето го лакирах с един брокатен лак.

Това са първите ми картички,имам малки грешчици,но нали съм:baby:

Последно редактирано:
На това яйчице аз бих направила отстрани контурния бод, че така ми стои малко голо :confused:

Хайде и аз в кюпа:)След декупажа и лепенето на мъниста,реших да пробвам и изонита.Много пипкаво,момичета....Мноооого. А аз какъвто съм нервак...Важното е,че успях за 3 часа да направ това . Картичката не е оформена още. Като ми се успокоят нервите ще направя още нещо:)

Хайде и аз в кюпаСлед декупажа и лепенето на мъниста,реших да пробвам и изонита.Много пипкаво,момичета....Мноооого. А аз какъвто съм нервак...Важното е,че успях за 3 часа да направ това

:DВсе пак браво че си успяла да я довършиш!А за" пипкавото" , е няма лесна работа :gipsy:,но пък стават ефектни картички и най-вече уникати!Такива на пазара едва ли ще откриеш!Опитай пак,и пак ,може като свикнеш да ти хареса и току виж си се отприщила и да ти стане приятно ,даже да си успокояваш нервите с него:idea:!:kissyou:

Хайде и аз в кюпа:)След декупажа и лепенето на мъниста,реших да пробвам и изонита.Много пипкаво,момичета....Мноооого. А аз какъвто съм нервак...Важното е,че успях за 3 часа да направ това . Картичката не е оформена още. Като ми се успокоят нервите ще направя още нещо:)

Много ти е хубава картичката:clap:А за пипкавата работа,какво да се прави като нямаме готови шаблони ще си пробиваме дупчиците сами.Утре моя мъж почива и ще го помоля да ми направи някакво шило,че още ме боли пръста.

Последно редактирано:
jivi - това е моето шило :DРазрязана коркова тапа и поставена топлийка от немските обаче/тъничка/ !С това приспособление правя дупчиците по-малки /така не се накъсва картона ако дупките са наблизо/ !После при шиенето ако се налага с друга игла ги разширявам , а накрая след ушиването за да стане по-красиво минавам още веднъж с иглата за заглаждане на дупките!Пипкава работа :gipsy:!!!

Назад