ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
moni2111- :clap::idea:Супер е станало!

anninka - като си прочетох поста сега и се :D!Защо съм писала през дупка ,нямам идея!Грешка на езика ,както се казва!Затова търпя всякаква критика!Обяснявам ти отново- чашата или шишето е маркирано с тези точици/дупчици/които мислено ще ги номерирам с цифри 1,2,3,4,5,6,.......,независимо от къде ще започнеш да бродираш.Прекарваш иглата в т.1 към т.2 ,оформя се една чертичка от конеца от към лицевата страна на картона,но иглата вече е от към гърба!След което боцкаш в т.3 -чертичката се получава на гърба!Продължаваш така докато ти свършат дупчиците и после се въщаш наобратно за да запълниш празните места!С една дума това е така наречения "машинен бод"или "тропоска"!Така се получава и от лицевата страна и на гърба едно и също !Боже ,дано съм ти обяснила разбираемо!Кажи дали се ме разбрала!Относно разшиването,ако е само чашата ,недей!Нека ти е за спомен!Просто започни ново!:kissyou:

Съжалявам че не мога да покажа нищо,но съм започнала няколко и нямам довършена!Сега съм на гобленарска вълна!А ,как ме сърбят ръцете да си бродирам картичките!

veneta_az, много са хубави твоите картички, но не се ли шие много трудно на тези меки листове и не се ли разкъсва хартията между дупчиците? Аз на дебел картон, още при пробиването "намерих" начин да го скъсам снощи, а на такава картия ми се струва невъзможно да се справя :confused:

Не се къса между дупчиците, но е малко по-трудно отколкото на картон, защото се огъва. Но не е проблем ако имаш желание.

:kissyou: pepen
Аз и първия път те разбрах. Много добре ми го обясни :clap:
Но мисля все пак да я разшия : Hehe :

:kissyou:Между гоблените избутах и тази картичка!Открих едни конци,които са точно като крейника и с тях съм бродирала!Цената е доста приемлива-от 1 до 1.60лв. в зависимост от магазина!:D А как приятно се бродира с тях и имат блясък!

Какво стана с разменката ни!Ще се записват ли още момичета или да си действаме ние трите!Ако сте готови да си разменяме адресите !:kissyou:

Pepen, много еднакво сме мислили пак :D виж и моите нови произведения

И сподели, моля те, каква марка са тези конци които си открила или покажи снимка. Аз сега шия с Рефлекта на Анхор, шие се много по-лесно от ламето на ДМС, но и е по-дебел конеца и не може да се разделя на нишки . Струва ми се, че вече не става така нежно, като на първите картички.

Аз я разших чашата, ших я през дупчица и после обратно :D Обаче още не ми е готова картичката, защото ме заболяха очите от червения картон. Скоро се надявам да я покажа готова :idea: и после са започва великото мислене на текста :confused:

:kissyou:Виждам нови попълнения в редиците ни!Красиви неща сте изработили!Аз напоследък нещо не ми стига времето ,но ще ви настигна!Имам надупчени готови моделчета ,само чакат да ги избродирам!

m_rija -Супер са станали !И пак си ме надминала в количеството!Ей,нямаш настигане!:D

Светла Петрова - Прекрасна картичка с тези цветенца!Мирише ми на пролет!:flower:

Diana Delibasheva - Красива ,шарена пеперудка!Благодаря ти и за адреса който си пуснала с моделчета!Ще ни е от полза и разнообразие!:kissyou:

anninka - упорито момиче си ти!Знаех че ще се справиш!Нали не е сложно!Все ще измислиш някакво пожелание! :flower:

Момичета, вижте какви красоти открих:
Тук има няколко албума за комбинацията между изонит и други техники
А тук доста схеми на рамки и други красоти, малко са дребни, но при тези схемички поне няма проблем с размазването като ги увеличиш
Последно за сега - доста схеми с добро качество.
Дано съм била полезна и на вас, не само на себе си :kissyou:

:kissyou:Привет!Хайде де ,покажете нещо ново!И аз след дълго отсъствие да се изтопосам с една картичка ,за един юбиляр!Обещавам от утре да съм по-редовна и да показвам и други неща!Предстои ми седмица посветена на картичките!:D

Браво pepen! Аз нещо тези дни нямам никакво време и на картичката си ми стои ушита само едната чашка :gipsy: Но като гледам твоята май моята ще й бъде достоен конкурент :greeneye:

И аз, и аз :D
Това е картичка за една рожденичка, не ме съдете строго, сама си правих схемата :-|

Светла Петрова - :clap:Красота!Ставаш все по-смела в моделчетата , а на синята хартия е много ефектно!Би ли споделила каква е!това е въпроса ,който най-много ме вълнува!На какъв картон най добре се получават и най-лесно се пробиват дупчиците?

anninka - честно ,тази картичка не излезна много сполучлива !Първо много бързах ,времето ме притискаше !Второ ,много е важно с какъв конец се изработва!Този е малко тънък ,трябваще да я направя с ДМЦ-ламе !А това са тези конци за които ви бях споменала преди!Те са добри когато модала има натрупване,защото са тънки ,меки и много блестящи!За съжаление нямат фирмен знак !

m_rija
- къде се изгуби!Благодарско за линкчетата които беше пуснала!Що неща съм набелязала!Давай още,нека да не е за последно!

Започнах да пиша поста си и се отплеснах ,а исках да ви се похваля,че снощи изработих тази картичка , сега седя ,гледам си я , и се кефя!

Милички,какво стана с нашата игра!?Няма ли да почваме!?

Kartona e po- plyten ot obiknovenite.Prodava se w magazinite za hudojestweni materiali.Probiwaneto prawq s naj-obiknovena karfica urhu par4e ot stiropor i stava lesno.Za koncite w poslednite karti4ki izpolzwam tezi, koito sa lame i koprina.6ie se lesno, a i w burgas ima nai-razli4ni cwetowe ot tezi makarki

pepen, иска ми се да видя картичката с розите в по-голям размер. Дали ще ти е възможно да я качиш някъде другаде? Струва ми се, че е неземна красота и съм любопитна за детаилите...

Назад