Моите дребосъци

• Началник на темата Началник на темата Nev
  • Начална дата Начална дата
Мишлетата са много сладки /като всичко на тази дизайнерка/. А за гръцкото островче-не знам защо не съм особено почитател на Майкъл П. ,но това моделче ме очарова.може ли да те помоля за схемичката/ rumi_rangelova1980@abv.bg

Схемички пращам веднага, когато се добера до компютъра, на който са те. Може би ще е довечера...

Много харсвам твоите дребосъци - в тях има и свежест, и закачка, и много, много насроение! :clap: :clap: :kissyou:

/

Твоите дребосъци са винаги интересни и закачливи.А Гръцкото островче ми е от любимите.:clap::clap::clap:

Мишоците са сладури, а за Пауъл - той ми е слабост :clap::clap::clap::clap::clap:

Здравейте отново :)
Ето ги следващите ми бродерийки.
Моля за мнение за втората... тя ще е подарък за моята зъболекарка, но се чудя за крилцата на фейчо. В оригиналния ключ са с конци Glissengloss, а аз ги замених с преливащите се цветове на DMC. Получиха се по-тъмни и по-ярки, отколкото трябваше. Прикачам и картинка на това, което трябваше да стане. Та, според вас, добре ли е да го оставя така или да сменя цветовете с нещо по-светличко?

Не е нужно да сменяш - много добре се е получило, според мен........... :clap::clap:

И аз смятам, че е станало дори по хубаво от оригинала - тъкмо фейчо изглежда по ярък и весел :idea: :kissyou:

И аз мисля, че е по-добре да не пипаш. Твоя вариант повече ми харесва, по-ярък и живописен е, а оригинала е като измит. :clap::clap::clap:

Благодаря, момичета, това исках да чуя. :D
И без това хич не обичам да разшивам.

Много сладък фейчо.аз днес си свалих зъбна феичка,но кое по-напред.А дракончо е много актуален за наближаващата 2012г.

Назад