kati31 - Моите творения

Следват пак подаръци за приятелки - дреболийки, но от сърце!

Което се превърна пак в кутийка

На другото море ших това - отдолу е кучето,

Но има още да се нашиват мъниста, не е съвсем готово....

И последно по време, НЕ по значение, участвах в първия си робин - това в средата е моето

Ето го завършено - 9 човека участвахме и резултата си заслужава!

Робина е страхотен.Моделчетата са много изискани.Нахално ли ще бъда ако попитам за схемите?

Робина е с немски конци, изписахме ги от Германия - тук не се продават такива, ще консултирам със собственичката на схемата - и ако е съгласна, ти я пращам. Но пак предупреждавам за ключа - в V&P конци е. :cool:

Може да е малко по количество, но за сметка на това - качествено.
Портмоненцата са много сладки, но....робина (нали е мой) е върха

Много е красиво всичко. Понякога дребните неща повече радват от нещо голямо. Идеята за портмоненцата е страхотна! :clap: А кученцето е простоооо много, много сладко. :idea: Предполагам е мъжко, понеже няма пандела. Моята дъщеря, много ги обича тези йоркшири. :D

:clap::clap::clap:Онемях!Как монтираш портмоненцата ?Ще трябва урок!Прекрасни са , а робина с тези опалови цветове е магнетичен!Честити!:loveglasses:

Всичко е супер, и кутиите, и портмоненцата (няма да е зле ако ти остане време да направиш мастер клас за монтажа) , и робина е великолепен .... Абе направо ме остави без думи и направи деня ми красив от сутринта :loveglasses:
:clap: :clap: :kissyou:
P.S. А кучето е невероятен сладур ... Идва ми да го изям на целувки просто :D

как съм пропуснала новите ти попълнения? ;) а портмоненцата ме грабнаха веднага ;) лесно ли се правят? и на мен ми се струва че едно клипче с указания е мнооого добра идея
отново поздравление всички са много красиви

Кутията и портмоненцата са направо страхотни!!!!
И никак не е малко, като се събере - трудът си е голям!!!

Много Ви благодаря за подкрепата!:kissyou: Ниска ми е производителността тази година, имам още три ЗАпочнати.... време няма, колкото ми се иска!

Изпратих схемата на момичето, която я искаше. Относно кучето - мъжко е, да, и ми е най-послушния и непретенциозен член от семейството....

Назад