Лили-етапи от Боженци

:clap:Лили напреднала си страшно много с тези стълби, и аз много ги харесвам и съм ги запланувала ама да видим кога ще им дойде реда:D

Лили, не знам как имаш търпение да шиеш тези пипкави тревички и храстчета, но се получава страхотно!!!:clap::clap::clap:

:clap::clap:Красота!!
Как е възможно тоя труден гоблен да се шие толкова бързо?!!

Ей на това му се казва скорост.Тези румънци големи красоти правят,а ти все най-хубавите избираш.Заради сезона /много работа ще имаш край градината/ ти давам срок до края на годината и вярвам ,че и Боженци ще му видиш сметката.

Жена,ти спиш ли изобщо или с рогоблен ти изпращат турбо игли?:clap::clap:
Красота!!!

Еййй, Лили, невероятна красота! Цветомилка е права, май наистина ти пращат турбо игли с гоблените! :D Айде, чакам следващия! :kissyou:

:clap:Прекрасен гоблен.Наистина ти се възхищавам на скоростта.:kissyou:

Благодаря Ви момичета че надниквате в моята страничка.Анимони Боженци ще почака че ме сърбят ръцете на нещо друго.:D

Браво Лили , страхотен е станал гоблена, аз нали си падам по шаренкото многооооооо ми харесва :clap:

:D Лили,Лилииии ,чудни са тези стълби!Все повече се паля по тези Рогоблени.И аз шия един,ама няма кой знае какво за показване:D

:clap::clap::clap:Поздравления и от мен! Станал е повече от прекрасен:loveglasses:

Аааа,така няма да с е разберем.смени си името на темата,че като видя включване с нетърпение очаквам да видя етап от него.То не че това което показваш не ми харесва,но да оставиш една красота и да твориш много други е характерно за мен,а не за теб.Сподели какво следва и няма да ти се сърдя.

Назад