Благодаря Марианче , и аз си се чудя , толкова летни неща накуп май не съм правила досега , дано ги харесат и новите им притежатели , всичко съм предвидила за подъръчета през следващите два месеца без гобленчето с фарът
Моята тема потънала в прах , десет месеца нищо не е показано , но като се замисля то и нищо сериозно не съм сътворила през този период освен за двата конкурса от форума , добре ,че са тези конкурси за да си ушия каквото ми харесва . Нещо съм се умързеливила и само с дреболийки се занимавам .
Вече сме разконспирирани и си представя двата конкурсни гоблена :
Конкурсния ти гоблен е супер и с право "обираш" наградите.Честито за тях!И нали си знаеш, че си направих майтап, че няма да те приемам вече е конкурси - участвай и печели - заслужаваш с всичко, което излиза от ръцете и сърцето ти!
Ставрозова и Светле , най големите майсторки в този форум , винаги съм се възхищавала на вашите творения и вие го знаете , Благодаря ви че харесвате моите неща .
Светле ни най малко не съм се засегнала или обидила, веднага разбрах ,че е шега и аз се пошегувах .
Обичам ви и благодаря ,че ви има :kissyou::kissyou::kissyou: