Dimensions - 2011

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
:clap:,Меги!Многообещаващо начало.
Едновременно ли шиеш контур?

Много, ама много красив гоблен! На бърза ръка ще му видиш сметката :) :kissyou::clap:

Меги твоето е по красиво от картинката.Голяма красота.Ще даваш схеми по нататък.:kissyou:

albenka,можеш да си поръчаш гоблена от официалния вносител"Герика-дименшънс",но ще ти струва около 66 лв и отделно пощенски разходи.

Мини продължение... с тези темпове - отиде цяла година. Тези 5 и 6 ката по елхичките са направо убийствени. Едновременно правя и контура.
024477642.jpg

Меги да не си сложила ските че толкова бързо шиеш.:D Направо се пързаляш по леда.Става прекрасно.:clap::clap::clap:

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, :clap::clap::clap::clap: уникален става гобленът ти, Меги..а за темпото..без коментар!

Меги,чудесно изглежда! Явно като шиеш зима се разхлаждаш в тези жеги и затова напредваш бързо - сигурно това е тайната. Успех!

Доста си напреднала и се получава цяла приказка!Не съм виждала до сега ушит този Dimensions ,за това ще те следя с интерес.:kissyou:

Олеле, какво темпо! Просто ми взе акъла! И червените ти цветове ми изглеждат по ярки от моите. Аз моя го оставх да почива за сметка един друг Дименшън. Но като се върна при него ще ти пиша за консултация - да сравним червените конци, че при мен не изглеждат толкова красиви :idea:

За всички, които се интересуват от моите етапи, остава най сложното - гората в 5-6 ката

024761259.jpg

Назад