Колекция гоблени

• Началник на темата Началник на темата Радос
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
kinkade

Много ми харесват гоблените по картини на Thomas Kinkade. Намерих схеми в руските сайтове, но около 2 минути след като започна да ги свалям, тегленето спира и пише, че са изтеглени, но не са. Много ви моля, ако сте срещали такива схеми, дайте link.

Re: kinkade

bosuzi каза:
Много ми харесват гоблените по картини на Thomas Kinkade. Намерих схеми в руските сайтове, но около 2 минути след като започна да ги свалям, тегленето спира и пише, че са изтеглени, но не са. Много ви моля, ако сте срещали такива схеми, дайте link.

Ето малко схеми на Thomas Kinkade:

http://www.magicstitch.narod.ru/ - Схемы - Kinkaid

:lady:

Аз преди малко си свалих един гоблен на Дименциус,не зная защо при теб не се получава.Искам да да запиша още обаче ми забраниха ,синът ми каза че когато ушия записаните може да записвам и други . :)

Аз имах същия проблем. След като прекъсне тегленето и видя, че не е изтеглен целия файл му казвам да се изтегли наново и го записвам върху стария. Тегленето продължаваше от там докадето беше стигнало. Беше много досадно, но накрая стана. Може би тези които имат бърза връзка към интернет нямат такъв проблем.

Пак питанка...някои има ли схеми на гоблени по картини на Едмънд Блеър Лейтън...:Accolade, Godspeed или някоя друга.Намирам в два - три сайта, но изобщо не мога да ги изтегля защото има обновяване и сървърите не ги откриват. Направо ще си умра от мъка :(

:wink: Привет.Приятно ми е да те поздравя във форума.Добре дошла. :hello:

Здравейте! Аз съм регистрирана във форума от 3 минути и вече ви пиша! Шия гоблени от 15 години, но не с много голяма бързина. Мога да ви предложа схеми на "Благославящия Христос" , "Слънчогледи" - от Солария.Ако някой има възможност моля да ми изпрати схема и мостри от конците на Сиси.Наскоро гледах документален филм за тази принцеса и съм възхитена от живота й.Може да ми пращате на archenemy@mail.bgБлагодаря ! :lady:

Първо ДОБРЕ ДОШЛА във форума :hello:

Няма проблем ще ти изпратя схемата на "Сиси" схемата е Вилерова , а цветовете са DMC.
Дано се чувсташ добре във форума , кото нас...

Благодаря за сърдечното посрещане! Все още се ориентирам къде какво точно да пиша и чета, но някъде преди малко написах, че форума ми прилича на вид гражданско общество! Добре, че ви има! :flower:

Статус
Not open for further replies.
Назад