Моите странички-pepikv

• Началник на темата Началник на темата pepikv
  • Начална дата Начална дата
Триптихът е невероятно красив. Поздравления.
По повод оформлението смятам, че трябва да е в обща рамка със светло паспарту. В противен случай картината ще бъде "накъсана"и ще се загуби красотата й.
Наистина ти трябва добър майстор.
Заповядай в София ще те заведа при специалисти. :D

Благодаря за поканата.С най-голямо удоволствие бих дошла,но ми идвате малко далече... :idea:

Прекрасен е!За оформлението,винаги се консултирам с майсторите -художници в Бургас,хем един плаж, хем ще ти оформят професионално гоблена. Росен Поптомов.Има и вариант да им го изпратиш и така. Имат и стр. в нета Рамки и картини Свържи се мисля ,че и тел. е изписан.Такава красота си заслужава най-подходящото рамкиране.Успех!:idea:

Прекрасен е!За оформлението,винаги се консултирам с майсторите -художници в Бургас,хем един плаж, хем ще ти оформят професионално гоблена. Росен Поптомов.Има и вариант да им го изпратиш и така. Имат и стр. в нета Рамки и картини Свържи се мисля ,че и тел. е изписан.Такава красота си заслужава най-подходящото рамкиране.Успех!

http://www.ramkite.bg/designer/
Има виртуални рамки .Можеш да добиеш представа как ще изглежда.
А това е страницата на Росен Поптомов:
https://www.facebook.com/ArtAteliePoptomov

Много благодаря!Имам адреса на този сайт за виртуални рамки но бях забравила за него! Ще пробвам варианти там!
:idea:

Време е да покажа рамкираните макове.Възползвах се от адреса ,който ми дадохте в Бургас и ето каква красота се получи.

Така оформени са още по-красиви!Да са ти честити и със здраве да си ги гледаш и да им се радваш!:clap:

:clap::clap: Прекрасни , поздравления за труда и майсторството а оформлението е перфектно :clap:

Е, за тия макове имам само една думичка- прелест.:clap::clap::clap::clap::clap:
Нямам място за повече аплодисменти.

Аз пак съм изпуснала шиенето, но - ВЕЛИКОЛЕПНИ са маковете, Пепи! Който си го може, си го може! А рамките добре си ги подбрала - уникална красота се е получила!:clap::clap::clap:

Чудесни ,честито !:clap::clap:Прекрасно оформление Момчетата от ателието са професионалисти! :clap::clap:

Назад