Луд умора няма...

• Началник на темата Началник на темата mila_an
  • Начална дата Начална дата
:kissyou: Благодаря на всички за положителните коментари, момичета! Голям стимул сте ми! vaniand, часовника го ших по схема от нета. В легендата му има и йероглифи и номера на мулине "Доме", затова предполагам,че може и да е на фирма "Доме".
Nev, пеперудата ми е оригинална комплектовка на "Рогоблен". Купих я миналата година с обща поръчка от този форум. Бях любопитна да разбера "що е то - румънски гоблен". Панамата им е отвратителна и конците много се заплитат и протъркват, но крайния резултат определено ми хареса.

Поздравления! Много са красиви! Явно човек като има желание и заплитащи конци, и смотана панама няма да го спрат ;)

Последно редактирано:

Последен ..... за сега. :confused: Смятам да ги "откажа" часовниците и да се захвана със сериозни неща.

Моля те, моля те, не отказвай часовниците!!!!!:loveglasses:
Правиш ги прекрасни!!!! Не че имам нещо против сериозните гоблени, но часовниците са нещо което не съм правила , а твоите са толкова хубави и така им се радвам! :clap: :clap: :kissyou:

Страхотни попълнения :clap: и не мога да кажа кое повече ми харесва-пеперудата ли, часовниците ли :confused:-все са изключителни !

Едва си открих темата - хванала е паяжини. Доживях и аз да покажа нещо готово. Един часовник за класната ми стая и голямото коте :D

Големи красоти!!!Толкова много харесвам часовниците,но струва ми се,че при монирането няма да се справя.:confused:Твоите са прекрасни и са изработени перфектно:clap::kissyou:

Ирина, Марго, благодаря ви, момичета, че надникнахте в моята темичка. Ирина, нищо сложно няма при монтирането на часовника. Разглобяваш часовника, отлепяш циферблата и по него изрязваш кръг от бял картон. По него изрязваш внимателно и панамата. Краищата на панамата минавам с безцветен лак за нокти и после залепям панамата за картона със сухо лепило. В общи линии е това.:kissyou:

Дименшъна е страхотен!!!:loveglasses: Толкова е истински и въздействащ!!!:clap: И рамката много ми харесва!!!:clap:

Голямото коте е красавец!:clap::clap::clap: Много се радвам, че не си се отказала от часовниците. Не спирай с майсторските си изпълнения.:idea:

Е, Голямото коте е направо убийствено! Браво! А за часовниците ......е, нямам думи! :clap::clap::clap:

:kissyou:Благодаря ви dushkova, pepina_p, Jana, Vili и Bibeto, че надникнахте в моята страничка и коментирахте. Нека на всички ви се връщат нови и по-големи красоти!

Шапка ти свалям, освен ГК и други красоти твориш..................... :clap::clap::clap: Голямото коте е върхът..........

Назад