ВЪРТЕЛЕЖКА 3

Най-после взех гоблена на Катето от пощата, отлежава си там още от 19.10, ама защо ли да ме уведомяват .

Юрка, готова съм. Контурът на дълги разстояния не ми е от най-любимите дисциплини да знаеш. Дано да не се забелязва. :D Много струни, много нещо. :idea:

Нелка, китарата ми е страхотна :kissyou:
За контура....не се притеснявай - ако някоя струна се люлее ще я опъна като си дойде до мен.

Дорееееееееее, що не пускаш гергеф в комплекта си - аз нямам такива атрибути :idea: :D Мимик ще удря рамо - няма начин :idea:

Лелееее какви красоти имало тук.:loveglasses:Браво момичета :clap:прекрасни са робините ви.Успешно завършване.:kissyou:

Нелка, китарата ми е страхотна :kissyou:
За контура....не се притеснявай - ако някоя струна се люлее ще я опъна като си дойде до мен.

Дорееееееееее, що не пускаш гергеф в комплекта си - аз нямам такива атрибути :idea: :D Мимик ще удря рамо - няма начин :idea:

Юра, нямаш грижи - всякакви размери и видове гергефи съм събрала, даже един от Гърция имам :D

Ключовете на Дори са при мен. Сърцата на Мимик пътуват към Юра.
Мими, снимка ще сложа малко по-късно да легнат малките, че не мога да пазя фотоапарата и комп-а едновременно от 4 палави детски ръце :D

Да видим дали правилно съм "отчела" :D

Абсолютно правилно си отчела - аз имам да правя контура на къщичката ... Светле не знам кога ще се случи душко - както върви по-рано от сряда няма да мога да изпратя :(

Юра, прати я без контур, после ще я довърша.

Зеза, много се забавих с цветенцата на Нели, но ще гледам да наваксам, големият зор мина.

Назад