ВЪРТЕЛЕЖКА 3

И аз съм готова с Мечо Пух. Дорис, вече пътува към теб.
Снимки довечера.

Последно редактирано:
Нелка,
наистина цъфтиш - много е красво. Току що разпечатах пакета. :idea:

Ле-ле много готин си ми става робина! Чакам го с нетърпение да ми пристигне.

Кексовете пътуват за София.
Аз очаквам следващия робин :idea:

Последно редактирано:
Момичета, нали не съм аз объркала нещо? Нали сме в графика с 6 етап? Аз бях закъсняла с робина на Нели, а него е трябвало да го шия в предния етап. Пратих го вече на Юра с мааалко закъснение, но сега ми направи впечатление, че малко готови от този етап(според графика) са показани. Да не би аз да съм в грешка?
Според таблицата сега трябва да шия по робина на Никол - и го правя, тоя път може и да не закъснея :D Обаче липсата на активност ме притеснява :confused: Не ви обвинявам :) само се чудя...нали съм си отвеяна, да не би нещо аз да бъркам?

Кате, съвсем правилно - до края на седмицата сме на VI-ти етап.И аз очаквам да видя снимчици, че да актуализирам в графика

Този път май аз ще закъснея.- извънредни обстоятелства. Започнала съм го и почти половината е готов, обаче няколко дни няма да имам възможност да боцкам. Дорис, не разбрах дали получи робинчето.

Аз съм готова с цветната еуфория на Нели и тя вече пътува за Бургас, но в суматохата забравих да направя снимки...:greeneye:
Светле нали ще дадеш едно рамо и ще покажш пиленцето със шапката :kissyou:

Светле, нямам техника, за да снимам яйчицата, опитах с телефона, ама все се сещам за снимките, като изключа компютъра. А сега и заряд нямам...

Zezata, днес най-накрая изпратих робина, чак ме е срам, колко дни стоя в пакета, готов за път...

Този път май аз ще закъснея.- извънредни обстоятелства. Започнала съм го и почти половината е готов, обаче няколко дни няма да имам възможност да боцкам. Дорис, не разбрах дали получи робинчето.

всияко съм получила:idea:

Юра, цветенцата пристигнаха.
Момичета, нещо ми се губи При Doris и Zezata чий робинс са? :confused:

Последно редактирано:
Назад