ВЪРТЕЛЕЖКА 3

Аз съм готова със сърчицата, снимка довечера. Чакам следващия :yes:
Eто обещаните снимки :

Последно редактирано:
Яйчицата бяха много лесни и приятни за шиене и аз вече съм готова с тях. В понеделник ги пращам на Катето. Искам да спомена и колко съм очарована от игленичето ми от Светла. Благодаря от сърце! :kissyou:

И аз успях да избоцкам в срок къщичката-часовниче на Малвинка и утре пращам на Дорис.
Отивам да си търся кабела на фотоапарата да кача и снимчици по някое време. /ако го намеря изобщо/ :D

Много на слаба светлина снимах /затова е бледа снимката/, че при нас е много мрачно и вали сняг.

Последно редактирано:
Готова съм и с цветенцата.Малко съм напред с графика, но не можах да изтърпя да избродирам тези прекрасни цветенца.Утре изпращам и двата

Леле Светле, фурия си!!! Благодаря!!! Аз вече мога да си го представя съвсем завършен.

Doris, много благодаря за "кухненската" помощ :kissyou: Много съм доволна от оформящия се колаж!!!

Nikoll, това е моят "късметлийски" принос от мен за теб :kissyou:

Юра, мислех вчера да пусна робина на Никол, но zezeta ми каза, че ми е изпратила яйчицата на Светла до мен. Току-що пристигнаха в нас и сядам да избоцкам моя зайо. Мисля утре да ти изпратя и двата, ако не ти се обадя допълнително в петък мини през Спийди.

Момичета, на мен ми остава май само един робин да чакам - скоро ще приключва играта. :gipsy:
Което ме навява на мисълта, дали не е време да се пусне нова "мухичка" - четвърта въртележка

Последно редактирано:
Nikoll, това е моят "късметлийски" принос от мен за теб :kissyou:

Момичета, на мен ми остава май само един робин да чакам - скоро ще приключва играта. :gipsy:
Което ме навява на мисълта, дали не е време да се пусне нова "мухичка" - четвърта въртележка[/QUOTE]

Хиляди благодарности за "късметлийския принос" Кате, идеален е , :kissyou:!
Относно мухичката, аз съм "за", много приятни емоции носят тези въртележки:gipsy:
Светле получих пакета.

Ето и яйцето за Светла :kissyou: Толкова е бързо, че чак ми е съвестно :idea:

Цял сутрин събирам смелост да отида до Спийди.

Юра, пускам ги и двата робина - до офиса ви :kissyou:

Назад