mirastiv-моите гоблени

Благодаря на всички, че харесахте скромното ми творенийце! :)
Сега ще му търся рамка от левчетата, лошото е че размера му е около 15/20 см, но рамките с този размер от левчетата са с около 1-1,5 см по-малки от написаното. И рамките 15/20, които имам вкъщи идват малки. Сега ще го мисля...Ако не- на рамка в магазина, няма как...

mirastiv не знам от къде си,но в магазин "Джъмбо" има доста различни размери рамки и са по 5-6 лв.

Благодаря на irina48, за съвета- ние тук нямаме Джъмбо, но съм ходила и явно не съм ги забелязала- ще проверя там дано намеря подходяща... :)

Това е нещо, което уших преди около година и сега реших да го използвам за експеримент да го рамкирам сама.

Справила си се чудесно с оформлението,а гоблените са повече от прекрасни.:clap: Успех в конкурса:idea:

Браво Мира,чудесно си се справила с рамкирането,а най-вече с ушиването.Супер са и двата:clap:

Браво Мирослава.Справила си се чудесно с рамкирането.А гоблена за участие в играта не знам защо но не го виждам.Но знам че е Лещен и те поздравявам.:clap::clap:

Ето няколко от последните ми ушити неща. Едното вече сте го видели сигурно- то беше част от подаръка на Даниела Славова в играта ЧРД. Совата е шита на тонирана от мен панама с куркума- метода беше написал някой тук във форума и аз реших също да се пробвам. Мисля, че се получи много интересно. А третото е модел на Point de croix. Размерите му са само 13х13, но за сметка на това ми отне ужасно много време за ушиване- толкова 1/4 бод и контур....направо ме довърши.... :)

Много са хубави и трите но цветята с пеперудите са ми фаворит :clap::clap:

И трите са готини, но фаворит ми е френския модел :idea:
Струвало си е всяко бодче в тези сезончета! :clap: :clap: :kissyou:

Ето и последните ми попълнения:
Българката на Солария и един Дименшънс, който m_rija ми подари в играта ЧРД- страхотен се получи. Виждате сами :). Това ми беше първия Дименшънс и ми беше много интересно, особено "лейзи-дейзи" бода, който правя за първи път. Обаче пък ми се получи!

Чистито и от мене за тези красоти и за цялата ти колекция,всичко е подбрано и изработено със много вкус. Много ама много ми харесват

Назад