Nelia Модератор 29 Март 2013 #202 Благодаря на всички надникнали в страничката ми!:kissyou: Готови в рамки
did_tag Гобленар Модератор 29 Март 2013 #203 Страхотно красиво........... :clap::clap::clap::clap: И двата гоблена са прекрасни
Nelia Модератор 1 Април 2013 #205 Едно мъниче за подарък И на великденска тема-две яйчица,ще решавам как ще оформям. Последно редактирано: 1 Април 2013
did_tag Гобленар Модератор 1 Април 2013 #206 Много свежи.......... :clap::clap::clap: И великденските мотиви, и подаръкът...........
venipetgab 1 Април 2013 #207 Поздравления за Дименшъните!:clap::clap::clap:Прекрасни са. А пък тези мъничета вече предизвикват великденско настроение.:clap::kissyou:
Поздравления за Дименшъните!:clap::clap::clap:Прекрасни са. А пък тези мъничета вече предизвикват великденско настроение.:clap::kissyou:
ra4ko75 3 Април 2013 #208 Последните ти неща са прекрасни, както винаги. Когато да погледна в тази тема, не мога да се нагледам на красотите ти. :clap:
Последните ти неща са прекрасни, както винаги. Когато да погледна в тази тема, не мога да се нагледам на красотите ти. :clap:
ralli Гобленар 3 Април 2013 #209 Направо ме срази!Отдавна мечтая точно за тези 2 морски пейзажа на Дименшън!Приказно са ти се получили!:clap::clap::clap::clap::clap:
Направо ме срази!Отдавна мечтая точно за тези 2 морски пейзажа на Дименшън!Приказно са ти се получили!:clap::clap::clap::clap::clap:
Jana_jj 15 Април 2013 #214 Мечтание! На такъв бряг и в това кафе! А после по цветната алея на шезлонга! Отмора и настроение!:clap::clap::clap:
Мечтание! На такъв бряг и в това кафе! А после по цветната алея на шезлонга! Отмора и настроение!:clap::clap::clap:
Nelia Модератор 24 Май 2013 #217 Мъничето е вече рамкирано и приготвено за подарък Това е последното ушито гобленче -"Крайбрежно кафе" На Дим.Предстои му оформление.:idea: Последно редактирано: 24 Май 2013
Мъничето е вече рамкирано и приготвено за подарък Това е последното ушито гобленче -"Крайбрежно кафе" На Дим.Предстои му оформление.:idea:
Nelia Модератор 24 Май 2013 #218 :yes:Този профил намерих за подходящ и на тези отдавна ушити гобленчета и им дойде ред да се оформят. Последно редактирано: 24 Май 2013
:yes:Този профил намерих за подходящ и на тези отдавна ушити гобленчета и им дойде ред да се оформят.
m_rija 24 Май 2013 #219 Прекрасно изглеждат всички с този профил! Много красива премяна си им избрала! :clap::clap::kissyou: