edna skromna kolekciq

• Началник на темата Началник на темата zdrave
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Вени,пантофките вече са при новата си собственичка , а Венеция е един от гоблените ми от проекта посетени места.

Поздравления!!!:clap: И аз съм на бебешка вълна -подаръци.:loveglasses:
Сигурна съм, че рамкирането и на последните два ще е перфектно.

БРАВО! ВСИЧКИ ГОБЛЕНИ СА МНОГО ХУБАВИ НО НАЙ-МИ ХАРЕСА ЕСЕН В ПЛАНИНАТА.МОЛЯ ВИ ДА МИ ПИШИТЕ ОТ КЪДЕ СТЕ ГО ВЗЕЛИ

Здравче,благодарение на св.Мина търсейки го разгледах цялата ти колекция.Хубави гоблени си ушилаи много добре оформени.Моите поздравления.Наистина махни тази дума "Скромна" както казва Руми.Никак не е скромна според мен :clap::clap:

Разгледах ти гоблените , прекрасна изработка , и много красота . Винаги ми е било много хубаво , като видя толкова красиви гоблени .

Здравче,благодарение на св.Мина търсейки го разгледах цялата ти колекция.Хубави гоблени си ушилаи много добре оформени.Моите поздравления.Наистина махни тази дума "Скромна" както казва Руми.Никак не е скромна според мен :clap::clap:

Сами от къде я измъкна тази тема, скоро нищо не съм показвала :D
Пък за "скромна", наистина беше такава като си пуснах темата и сега не мога да го променя , но това не е важно , важното е че форума ми е голям стимул и откривам чрез него много красоти , които си мечтая да сътворя.

Абстракцията сама по себе си е чудесна, но с тази рамка е ................. Прекрасно оформление :clap::clap::clap::clap::clap:

НАЛИ СЪМ ФЕНКА НА АБСТРАКЦИИТЕ ОНЕМЯХ ОТ ВИДЯНОТО,ЗА КОЕТО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ. ЗДРАВЧЕ МНОГО ХУБАВО СЪЧЕТАНИЕ СИ НАПРАВИЛА С ПАСПАРТУТО И МОЖЕ ДА ТИ ОТКРАДНА ИДЕЯТА ЗА МОЯТА "РАЗПАЛВАЩА СТРАСТ" АКО СКОРО СТАНЕ ГОТОВА РАЗБИРА СЕ. ДА ТИ Е ЧЕСТИТА И МНОГО ДА И СЕ РАДВАШ1

Благодаря момичета,радвам се че ви харесва оформянето , че това ми е най-трудно-избор на рамка.
Злати ,кради смело не се притеснявай :kissyou:

ето и новият ми гоблен шит почти две години , но пък все пак завършен

Последно редактирано:
Назад