Среща на Гоблените.com в Бургас

• Началник на темата Началник на темата Renika
  • Начална дата Начална дата
Досега не бях се записала,че не ми беше сигурно дали събота ще съм в града.:idea:
Ще дойда на коледното парти! :wine:

Момичета страхотни сте макар и в умален състав!!!Пожелавам ви през Новата година да се множите и все така красиви неща да показвате!!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ СЪФОРУМКИ ОТ БУРГАС И ОКОЛО БУРГАС!
ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ БЪДЕТЕ! :kissyou:
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА! :party:

Весели празници на всички!:-| Здраве и късмет !:loveglasses:Светлината на доброто да ви води!:wine:

поздрав

Весела Коледа!
Пожелавам на всички здраве,късмет и успехи!
Нека следващата година бъде по-добра за всички

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,ПРИЯТЕЛИ!
Бъдете здрави и щастливи,дарявайте усмивки и щастливи мигове на всички около вас, за да получите още повече!
Нека през Новата година нашето бургаско гобленарско семейство се множи и...не забравяйте тази година ни предстои предизвикателсто - V-та юбилейна национална среща на участниците в любимото ни кътче за отмора ,нашият форум :kissyou:

Честита Нова година на всички от форума! Бъдете здрави и щастливи и с още много нови гобленарски красоти !!!

Честита нова година и от мен! Да сте живи и здрави, и много щастливи и най вече с повече свободно време за любимото хоби!!!

честита новата 2012 и от мен.пожелавам ви да сте живи и здрави,другото ще си дойде на място.радвам се ,че следващата национална среща ще е в нашия град.със сигурност ще е много интересно.

Честита Новата 2012 година! Пожелавам една по-добра и по-успешна година във всяко отношение!:kissyou:

Честита Нова Година, бургазлийки!:wine:

Да сте здрави, щастливи и да имате много време за любимите ви хора и занимания!

Успех с подготовката!

Срещата беше в обичайния състав :DОчакванията ни за нови попълнения не се оправдават.Само три снимки - новата красота на Валя, но настроението и емоциите ни бяха на ниво, което надявам се ни личи

Бургас - във фейсбук се усеща огромен глад от събирания с цел усвояване на квилинг, фимо и прочие ръчен труд ... Я помислете няма ли възможност да правите някъде подобни курсове? :kissyou:

Назад