Пролетна игра

• Началник на темата Началник на темата Ирка88
  • Начална дата Начална дата
Нели,първото ми беше първия избор...много ми харесва,но схемата която ми дадоха е с лошо качество и затова се отказах. Не е малко и е много нежно...ший и не се притеснявай :idea:

Aз отдавна го харесвам, имам няколко схеми, ако искаш по-четлива няма проблем , имам и пренабор. Вторият наистина е по-красив, няма спор, не е толкова голям колкото изглежда.

Аз мислих, мислих и измислих :) Ако се намерят гаранти за мен, ще участвам в играта.

Сис, и аз те гарантирам :thumbup: :kissyou: Ако някой не ти хареса подаръка - ще е за мен :D:idea:

Супер, много благодаря.Намислила съм да направя тeзи:

1101080025c7ab3f7c36874a05.jpg

Последно редактирано:
Готова съм с едното ми подаръче , още нещо ще подготвя ,но искам първо да видя кой ще ми е другарче .

Последно редактирано:
В последният момент и аз реших да се включа...:-|

Малко ми е трудно да покажа какво ще правя, но съм се спряла на нещо средно или по-скоро комбинация между тези двете неща:

Като стане готово естествено ще го покажа - ще се постарая да е преди жребия, та ако случайно не го харесате...просто да си остане за мен :gipsy:

Много приятна игра се заформя със страхотни неща!
Ето и етап от моя подарък

Като гледам ми върви бързо. Чакам другите с нетърпение!

Всичко показано до тук е чудесно :clap: Надявам се да няма разочровани от играта :confused::kissyou:

Да ви покажа до къде съм стигнала :

Пъстро и свежо се получава. Предстои ми доста контур и френски възли :gipsy:

п.п. ще се знае ли другарчето предварително или просто по хоби да се подготви останалата част от подаръчето ?

Отговорите - в т.3 и т.6 от условията на играта.

Да ви покажа до къде съм стигнала :

Пъстро и свежо се получава. Предстои ми доста контур и френски възли :gipsy:

п.п. ще се знае ли другарчето предварително или просто по хоби да се подготви останалата част от подаръчето ?

Moмичета, имам проблеми с панамата, поръчах от Англия, за доставка пише 2-4 седмици. Реших да започна това, пък ако дойде панамата по навреме, ще направя и чашката.

Хич не се притесняай! Котакът е умопомрачителен!

Последно редактирано:
Да се извиня за два дена липса, но си позволих от петък до неделя лукса да не поглеждам компютър, малко почивка си ми трябваше. Сега добавям новите участници, а за показаните етапи - хм.... и аз искам всички за другарчета! :D

Последно редактирано:
Ако мога и аз да стана гарант на pepen ще го направя с удоволствие. Незнам дали имам това право, тъй като не съм от София.
Иначе едно от моите неща е готово

п.с. Къде отиде поста на pepen? :confused:

Последно редактирано:
И аз съм готова!
Е, не съвсем.... Да видим как ще реализирам оформлението, което съм замислила.:confused:

Назад