ВЪРТЕЛЕЖКА 6

Мишел, и твоя робин е при мен. Направих чашките но ми остана сърчицето с пеперудата - до неделя ще го избоцкам и от понеделник натам ще ти ги пусна трите заедно.

Ей, Юра доста работа си отметнала, но си на финалната права. :clap:
Нямам търпение да си видя гобленчето завършено, но ти не се пришпорвай. Ще чакам колкото е необходимо :)

Ехааа, страхотни моделчета!! :loveglasses:
Момичета за надписите какъв шрифт ползвате? :)

Светле, сутринта ти пуснах кокошките на Юрка.
Диде, пускай каквото има при теб ♥♥♥

От пощата идвам............ :)

Сега отворих модела на Светланка, та бързам да попитам-

Светле и Галя, с какво разчертавате панамата? Това ми прилича на тънкописец, моите фулмастери за панама са все едни дебели. Това чудо лесно ли се изпира и какво е точно, защото много ми харесва как фино очертава.................

Последно редактирано:

Светле и Галя, с какво разчертавате панамата? Това ми прилича на тънкописец, моите фулмастери за панама са все едни дебели. Това чудо лесно ли се изпира и какво е точно, защото много ми харесва как фино очертава.................

Диде, разчертаното на Галето е с моят тънкописец, подарен ми от Светланка. Купен е от Бургас, но тя да каже от къде. Изпира се страхотно, нищо не остава. Използвам го от 3 години.

Даже финиширах . Мишел модела ти е приказен. Снимката не е много хубава но...
Преглед на прикачен файл 174265Преглед на прикачен файл 174266

Момичета успешно завършване и на Вас. Благодаря на всички за старанието по моите кокошки !!!:D

Юрка, какво означава - "финиширах" ?????

Дидке означава че си чака от мен кокошките и вече ще си пие кафето на нова кокошена покривка :))
/това под секрет да не чуе шефа ;) /

Мишел, днес по обед ти пуснах два пакета . Двата робина / на Насето и на Цецка/ са в пакет, а твоята кутия е отделно.

Ето го
водоразтворим и го има в книжарниците

Назад