ВЪРТЕЛЕЖКА 6

И аз се радвам :)
ето моя модел

1.Светла Петрова
2.zezata
3.Юра
4.Дида
5.Ирка88
6.nasysy
7.Michelle
8.did_tag
9.galq_iva
.
Момичета да не забравя да кажа искам и да си напишете никовете кой където прецени и шрифта е по избор :)
Аби, ник няма да ушия. На кирилица е моят и все се отличава. Ще си го ушиеш ти или помоли Светланка да ми го ушие....♥♥♥

Ти май забрави да го ушиеш ....нищо а затова че е на български за мен няма никакво значение искам да си знам кое от кой ми е ....

Ти май забрави да го ушиеш ....нищо а затова че е на български за мен няма никакво значение искам да си знам кое от кой ми е ....

Ами забравям, остарявам . По принцип се старая , но не ми се отдава. Развалявам ви цялата подредба . Ще се пробвам и на твоето гобленче, но ако не ми харесва - разшивам. ♥♥♥

Честит рожден ден, миличка!!!!

Последно редактирано:
И аз тук нямам................. Истината е, че много не обичам да се пиша, а и не разбрах къде точно и така си намерих страхотно оправдание :gipsy:

хихи ах вие двечките -няма да ви пропусна и двете ще бъдете отбелязани така да си знаете само да си дойде при мен робина и ви изписвам никовете :kissyou:

Момичета, може ли някой да ми изпрати схемата на Ноевия ковчег на zezata? Връзката вече не е активна.

Юра, взех си пратчиците! Много съм доволна от крайния резултат!

Тази сутрин взех последния пакет от пощата /последният от Въртележка 6 :greeneye:/ и имам венеца да шия през празниците! Много е хубав робина, но МОЯТ РОБИН е вътре, и е ПРЕЛЕСТ!!!!!! Много услужливо сте ми нашили и надписите, и нямам какво аз да шия! РАЗКОШЕН Е, сега пера, и отива за рамка тези дни. Просто е ПРИКАЗКА, не знам как да благодаря на всички ВАС! Ох, нещо силно се развълнувах...... ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МОМИЧЕТА!

След едноседмична борба с кокошката (толкова не съм порила през целия си гобленарски стаж), най-после е готова.Моля, не ме мъчете повече с щампи.Юра, извинявай.Много ми се щеше да си имаш нова покривка за този Великден...,даже имахме тайна уговорка с Аби да избродирам и останалите, но нервите не ми достигнаха...

Ето я и цялата

Весели празници, момичета!:kissyou:

Светле, благодаря ти ! Не знаех че е щампа когато ги купувах. Ще остане за другия ВЕЛИКДЕН и без това имам други опасения за нея....

Аби, за ника - благодарности на Галя, докато си пиеше биричката на язовирчето и го избоцка....
Утре сутринта съм в бг пощи. Изпращам ти, Светле, и очаквам последното робинче от Пловдив да пристигне.

Момичета, ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!
С Ваша помощ празника ми беше една идея по-цветен :kissyou:
Благодаря!

Eто и моят принос към робина на Zezata:

Много трудно се сработих със схемата, голямо шиене и разшиване падна :D

Последно редактирано:
Михаелче, много ти е хубаво робинчето!!!! Да ти е честито !!! ♥♥♥

Когато си готова - тогава. Не се притеснявай, шия си африканката и се забавлявам.......Шия четвъртинки в тюрбана и се моля да се свършат...♥♥♥

Назад