За любителите на Michael Powell - конкурс- етапи и готови

Марианче,надявам се да си на финалната права!:greeneye:Наградката ти е готова.:loveglasses:

Марианче,надявам се да си на финалната права!:greeneye:Наградката ти е готова.:loveglasses:

Ммммда,на финалната права съм,ама май ще трябва втори подарък да ми правиш.
Ето гледайте защо не шия Преглед на прикачен файл 174341
ми то ужасно трудно се шие с тия ръкавици,дето Душкова ми ги е оплела,що не ми ги направи отпред поне отворени,да се мъча искаш еййй,ама аз на инат криво ляво ще го свърша:idea:

А сега сериозно---Душкова,благодаря ти много за подаръка,ще се барна на национ. с тях:kissyou:

Последно редактирано:
Да де ,да си пазиш златните ръчички. :loveglasses:Честито и скоро да се похвалиш с готовите кривунделчета.Давай,стимулирам те:kissyou::greeneye:

Да де ,да си пазиш златните ръчички. :loveglasses:Честито и скоро да се похвалиш с готовите кривунделчета.Давай,стимулирам те:kissyou::greeneye:
Душкова, лъже те Манка , че шие.Даже и начало не е показала още.Дано сега ръкавиците я стимулират :D

:greeneye:Хайде де ,дано!:idea:Ще чакам да ги видя кривиндетата.Ако и пречат пръстите,то и без пръсти ще и направя:idea:Давай Манке!:kissyou:

Този Пристан е много красив, чак ми се иска и аз да го ушия! Може ли да се намери някъде схемичка?

Хубаво е да си почива човек,блазе ви,страхотни етапи има до сега:clap:

Раздвижване ....след много отдалечен във времето първи етап,следва втори

а "Москва" в голям щурм

Назад