Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Abi1004, абе ти проверявала ли си другата въртележка - там май се будалкат с теб нещо - фигурираш в робина на Michell под номер 4, а там няма нищо за шиене...явно е някаква шегичка за да си направим по весело...
Ирка заето е - остана Мече с хвърчило и пеперудите - което си избереш , останалото е за менАз сега успявам да видя двата последни робина - много сладки са , и да си запазя модели:
Светла - моля мечето на колелото /4/,
а при Кейси - клонче кафе /независимо кое точно/.
Започва веселбата,:kissyou:
За менЛеле, какви сте ми бързаци, аз докато се натуткам и вие вече си имате мотивчета. Сега и аз ще разгледам, каквото е останало, ще е за мен.
А това е модела с който аз ще участвам.
http://dox.bg/files/dw?a=c2a56ef6ea
Преглед на прикачен файл 174202
1. клонче кафе
2.мелничка
3.клонка кафе
4.кафеварка
5.чашки
6. кафеварка
7.кана
8.кафемашина
9. чайник
Ако някой иска нещо друго да пише.
Ааа... Abi1004, чак сега видях че си на ясно с положението в другата въртележка - браво на теб че се ползваш с такива привилегии.Направо падам от смях като ви чета как се базикате.
А колкото до пиенето - абе ще си спретнем една среща накрая като приключим играта и ще се почерпим за добре свършена работа... ама първо да я почнем, че тогава да видим какво ще става...
:angel:ако е удобно за мен 3.клонка кафе + листенца и блокчета шоколад
Преглед на прикачен файл 174207
Ако всички спазвате "Тържествените обещания - подписани и подпечатани" последното изпращане е на 20 октомври.Оооо тя срещата вече е ясна - Асеновград , м . октомври.....сигурно ще е междинна за робина ама не пречи да си направим настроението![]()
Да, супер. И аз така направихМомичета имам предложение да се избегнат подаръците и всички да си качим схемите някъде от където могат да се дръпнат.Много от нас бродират през компютър.
Моя ще кача в поста в който съм показала робина и където е списъка с участници.
В робина ще пътува и разпечатана схема.