ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

И така, каквото е останало
Аби -чайник/последното долу/
Вили - 7
Юра - 7
jelana79 - 3
rodich - 1
Ирка - 1
didi - 9
Светла - 4
Дано не съм объркала нещо.

Abi1004, абе ти проверявала ли си другата въртележка - там май се будалкат с теб нещо - фигурираш в робина на Michell под номер 4, а там няма нищо за шиене... :D явно е някаква шегичка за да си направим по весело...

Abi1004, абе ти проверявала ли си другата въртележка - там май се будалкат с теб нещо - фигурираш в робина на Michell под номер 4, а там няма нищо за шиене... :D явно е някаква шегичка за да си направим по весело...

Ами пие и се на момичето - тук само едно уиски, не и дават друго :D

Ако на Албенка едно уиски не и стигне тогава ще и пратим приятелите на Дорис :D тя само да шие

Ааа... Abi1004, чак сега видях че си на ясно с положението в другата въртележка - браво на теб че се ползваш с такива привилегии. :D Направо падам от смях като ви чета как се базикате. :D
А колкото до пиенето - абе ще си спретнем една среща накрая като приключим играта и ще се почерпим за добре свършена работа... ама първо да я почнем, че тогава да видим какво ще става...

Aз не изневерявам на нашата въртележка 7/2 само фиксирам пропуските на колежките които хвърлят по едно око на нашата стройна подредба :idea:
Мишелка

Последно редактирано:
Аз сега успявам да видя двата последни робина - много сладки са , и да си запазя модели:

Светла - моля мечето на колелото /4/,

а при Кейси - клонче кафе /независимо кое точно/.

Започва веселбата,:kissyou:

Аз сега успявам да видя двата последни робина - много сладки са , и да си запазя модели:

Светла - моля мечето на колелото /4/,

а при Кейси - клонче кафе /независимо кое точно/.

Започва веселбата,:kissyou:
Ирка заето е - остана Мече с хвърчило и пеперудите - което си избереш , останалото е за мен

Леле, какви сте ми бързаци, аз докато се натуткам и вие вече си имате мотивчета. Сега и аз ще разгледам, каквото е останало, ще е за мен.
А това е модела с който аз ще участвам.
http://dox.bg/files/dw?a=c2a56ef6ea

Преглед на прикачен файл 174202

1. клонче кафе
2.мелничка
3.клонка кафе
4.кафеварка
5.чашки
6. кафеварка
7.кана
8.кафемашина
9. чайник
Ако някой иска нещо друго да пише.
За мен
5.чашки моля

Извинявай, Светла, не видях добре..... дай ми пеперудите, тогава, ако не съм закъсняла:kissyou: ПАК, че само закъснявам аз тези дни....

Ааа... Abi1004, чак сега видях че си на ясно с положението в другата въртележка - браво на теб че се ползваш с такива привилегии. :D Направо падам от смях като ви чета как се базикате. :D
А колкото до пиенето - абе ще си спретнем една среща накрая като приключим играта и ще се почерпим за добре свършена работа... ама първо да я почнем, че тогава да видим какво ще става...

Оооо тя срещата вече е ясна - Асеновград , м . октомври.....сигурно ще е междинна за робина ама не пречи да си направим настроението :D

Оооо тя срещата вече е ясна - Асеновград , м . октомври.....сигурно ще е междинна за робина ама не пречи да си направим настроението :D
Ако всички спазвате "Тържествените обещания - подписани и подпечатани" последното изпращане е на 20 октомври.
Тъй, че в Асеновград , да сме живи и здрави, ще се снимаме с гоблени от "Въртележка" 6 дано този път всички ги завършат и оформят

Момичета имам предложение да се избегнат подаръците и всички да си качим схемите някъде от където могат да се дръпнат.Много от нас бродират през компютър.
Моя ще кача в поста в който съм показала робина и където е списъка с участници.
В робина ще пътува и разпечатана схема.
Да, супер. И аз така направих :) и ще ги принт-на

Назад