ВЪРТЕЛЕЖКА 7/2

Момичета, тъй като навлизаме в сезона на отпуските, моля, предупредете своевременно другарчето си за времето,през което ще отсъствате.Да не се получават неприятни изненади.

Аз да докладвам - успях с гроздето.... Юра, много красиво става, :blueflow:

Чакам датата за изпращане!

И с риск да си изкарам боя, показвам каква конкуренция правя на Въртележка 7/1 и 7/2 - САМА си шия коктейлите,

На бяла панама щяха да са по-красиви, май, ама .... почнах ги така, за да са еднакви с кафетата.

:clap::clap::clap::clap:
Ирена, бурни аплодисменти!!!!!!!!!
;) Ама всички май развиват страхотна скорост ....

Ааа..:clap: Ирка много добре ти се получава, даже страхотно. Така изпреварваш и двете въртележки и ще си имаш едно прекрасно робинче накрая.

Иренка - благодаря ти, мила :kissyou: Наистина се получава страхотно!
Вече съм спокойна относно панамата - намерих и една по-оранжева , голямо чудене беше коя да е - но мисля че съм взела правилното решение .

И с риск да си изкарам боя, показвам каква конкуренция правя на Въртележка 7/1 и 7/2 - САМА си шия коктейлите,

На бяла панама щяха да са по-красиви, май, ама .... почнах ги така, за да са еднакви с кафетата.

Иренка, коктейлите са невероятни , надявам се че и моето става толкова красиво :clap::kissyou:

И аз изпратих моето робинче за София. Сега чакам да пристигнат котетата от Силистра. :D

И моето полетя за Варна, очаквам Роди да се обади....

И аз изпратих преди обяд, Моля Бургас и Силистра да чакат утре.....:blueflow:

И да Ви благодаря за милите думи, коктейлите стават бързо и ми харесват... , щом е на 14 каунт - ми върви бързо. Установих, че явно съм закъсала с очите, ситните панами ме затрудняват вече. По нашия робин са все едри панами занапред, така че няма да закъснявам.:kissyou:

Жу много съжалявам но днес бях на работа и пратих след обяд, пощата беше тръгнала и няма да получиш пратка във вторник а в сряда :kissyou:

С извинения към Кейси :-|
имам да довърша контура и ще се забавя 1 ден :scared:
Светле, модела бързо върви, не е сложно, но аз пак лакомо съм харесала голямото - щото синьо и морско ;)

Кейси, чаят е при мен, вечерта си започвам чашката! 14 каунт, УРААААА!:party:

Жу много съжалявам но днес бях на работа и пратих след обяд, пощата беше тръгнала и няма да получиш пратка във вторник а в сряда :kissyou:

Вили, ама хич не се притеснявай за това, аз вчера празнувах 7 години от сватбата :party: и днес въобще не ми беше до ходене до пощата и шиене. Утре вече ще съм наред - свежа и отпочинала, и ще се заема сериозно с гобленчетео на Роди (с котетата). :D

Вили, ама хич не се притеснявай за това, аз вчера празнувах 7 години от сватбата :party: /QUOTE]

Поздравления!! :clap:
7 години - значи сте минали критичния период.
Дълго години още да се радвате един на друг.
Аз днес бях на обучение и ще пусна и получа утре. Имам бележка - дошло е в клона :idea:

Назад