Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Ето и подаръка от Соня за рождения ми ден.Мисля, че тук му е мястото - да му се порадвате и вие, а аз му се възхищавам на живо.Вече и място съм му намерила.
Благодаря ти много ,Сонче :kissyou:

Благодарение на Мони,която не само ме запали,но ме запозна с тънкостите на декупажа, показвам моите първи опити в тази област:

МОНИ БЛАГОДАРЯ ТИ!

Сменила си посоката. В, което няма нищо лошо, разбира се.
Сигурна съм, че и тук ще направиш нещо много оригинално, както само ти си знаеш.
Очаквам с нетърпение да го видя.

"Избиваш рибата"....................
Изчезваш за известно време и като се появиш стоварваш на куп нови и прекрасни неща..........:clap::clap:

:clap::clap:Соня, справила си се отлично, а както виждам започваш и да твориш. Браво! Много се радвам и очаквам коледни изненади.

Браво !!!!

Е както винаги нещо по различно и красиво :clap:Все идеи от теб човек поже да открадне ! Продължавай в същия дух !!!:kissyou:

Благодаря на всички надникнали в страничката ми.
А сега ще внеса малко коледно настроение ,част от подготовката ми с цел благотворителност:

Браво !!!!

Е както винаги хубави и интесени неща има в твойта страничка .:clap: Интересно ще бъде оформлението :kissyou:
Чакам с интерес !

Страхотни коледни елхички,пък и всичко останало!Наистина много коледно настроение лъха от страничката ти!:clap::flower::flowerlove:

Моята КОЛЕДА

Коледа през моите очи.
Тази година заложих на червения цвят и елхата като символ.

Назад