Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Малиййй каква красота извира тук .... Сонче :clap:
Онзи сивия кон - рамкирания - направо ми превзе душичката :-|
Но това си е специалитета на карловското ателие - атрактивни и различни.

Човек онемява пред толкова стил.красота и оригиналност!!!Винаги вярна на безупречния си вкус!!!

Картичките и коледните подаръчета са невероятни. Много се радвам като видя оригинални хрумвания.

Много хубави нови попълнения ;) птичките ми напомниха, че скоро ще дойде наистина пролетта, което много ме радваааа ;)

И като любител на Майкъл Пауъл ще покажа още два модела.Гондолите са шити преди време,а днес завърших "балконите''.За мое разочарование преди да го изгладя разбрах,че съм допуснала грешка.Контура е шит с един конец/въпреки,че предварително знаех указанието/,но просто съм забравила.Показвам и двата заедно за да се види разликата.Е ще го разшия:(свикнала съм да шия контур с един кат конец,става по-нежно,но на модел на Майкъл Пауъл някак не върви.

И защо не се включи в конкурса на Светла - такъв хубав модел си имаш ?!?
Относно контура - ако е два ката не разшивай .Просто отгоре направи втори ход с иглата.

Юра,не си падам много по конкурси,има срокове,етапи,които ме ограничават.Но конкурса на Светла ми повлия много.Следя го,и ето преди няколко дни ме грабна един модел и вече го комплектовам:idea:Надявам се Светланка да не ми се сърди ,че не участвам.
А относно контура ще го разпоря,не ми тежи ,да шия контур.

Назад