Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Искрени благодарности на mari_ar :kissyou::kissyou::kissyou:
Благодарение на подробните напътствия успях да направя първото си бродирано сърчице:idea:

Първа го видях :D
:clap: Браво Сонче. Справила си се перфектно. Не е трудно, нали?
Много са сладко тези пипенца .
Този форум на всичко друго заприлича, но не и на форум за гоблени :D Нещо май трябва да му се смени името

:DПрава си Мари.И аз се поувлякох по дребосъците,но какво да се прави,те създават голямо настроение.
И поредния ми дребосък ,който ще бъде оформен като табелка за кабинета на една млада зъболекарка:idea:Тази поредица зъбчета ме впечатли отдавна,видях я в изпълнение на mmagi.nik и наскоро и pepina-p я ши,а сега в моя интерпретация изглежда така:

Да споделя с вас и моето "Тихо пристанище".Гоблена харесах в изпълнение на Ниа и Маржи,благодаря им за схемите:kissyou:Направила съм леки промени според панамата и моите виждания:loveglasses:Съжалявам за лошите снимки,но този път не успях да се справя по технически причини:D
И малкия Зъбчо на дъщеря ми, но рамкиран:idea:

И още две мъничета ,които очакват рамки .:loveglasses:
Лавандулката харесах от Мимик:kissyou:,а за панамата разбрах от ralli:kissyou:и така експериментирах:D

Врабчо може да е малък,но клетката му е голяма:DУтре вече ще пее на моя близка-Надежда.
Благодаря на всички посетили страничката ми:kissyou:Разбира се ,за вас ще има още изненади и то съвсем скоро:gipsy:

Благодаря на всички:kissyou::kissyou::kissyou:
Все още съм завладяна от духа на нестандартното рамкиране:D:ето как оформих тези две миниатюри.Уших ги още щом се заговори за срещата във Варна,нали темата е море:gipsy:

Моето лавандулово лято

Сърдечни благодарности на nadejdabr ,благодарение на която открих красотата на лавандулата.
Един ден разглеждайки темата „лавандула”ми направи впечатление едно списание показано от Jana_jj ,разбира се тя веднага откликна на молбата ми
Блодарение на alex 76 уших двете лавандули в саксия,модел на ДМЦ ,комбинация на конец и мъниста.
pepina_p показа ушита лавандулата на Перамин ,впечатли ме силно и аз веднага хванах иглата
Mimik ми обърна внимание на тази малка и нежна лавандулка и аз експериментирах с панама на пеперуди.
Светлето Петрова ме затрупа със схемички и от там дойде идея за торбичките,за мултифинкционалните ароматизатори-иглиници.
abi1004 ми помогна за малката лавандула ,която предстои да оформя.
Е, щом е лято неможе без цветя и пеперуди ,които кацнаха на „сърцата на mari_ar
БЛАГОДАРЯ НА ВИ ОТЗИВЧИВИ МОМИЧЕТА.
ЛЯТОТО ЗА МЕН БЕ НЕ САМО КРАСИВО,НО И УХАЕЩО.

:-|Моя спомен от отминаващото лято :rainbow:

Последно редактирано:
НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ПОХВАЛЯ С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕЛЕСТНИ ПОДАРЪЦИ, КОИТО СОНЧЕТО МИ ИЗПРАТИ - КОЙ ОТ КОЙ ПО-КРАСИВИ, ОРИГИНАЛНИ!!!!! ЛЮБИМИТЕ МИ ЛАВАНДУЛИ, ПРЕКРАСНО ОФОРМЕНИ, ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ КУИЛИНГ ТВОРЕНИЯ!!!!
СОНЧЕ, НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ СЪМ ТИ ГОЛЯМ ФЕН!!!!
ЗА ТЕБ :blueflow::flower::flowerlove: ОТ СЪРЦЕ ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ КРАСОТИ, НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КОЛКО, АМА КОЛКО МЕ ЗАРАДВА, ЧАК ТРЕПЕРЯ :kissyou:

Последно редактирано:
Да споделя със вас моята коледна украса.След направата на толкова коледни топки смело мога да кажа ,че съм овладяла техниката :idea:Опитах и други елхови играчки разбира се:D

Моите котета ,които миналата година стояха пред входната врата,тази година се радват на подаръка си,опакован с луксозна хартия ....на рибки:DЗа жалост снимката е лоша ,но да уточнa рамката /къщата /е в бордо:idea:

Последно редактирано:
Ох,не успях да прикача другите картинки,но бях изненадана от вниманието на една прекрасна жена-получих подарък от Маржи:idea:Ще и благодаря на друго место ,а тук продължавам:D с UB:

А това са някои по-нестандартни решения:
1.Част от новогодишни картички с необичайна форма:
2.Топла грейка за чайник :
3.И едно доказателство ,че розата може да цъфти навсякъде:D,особенно за любителите и;)

e

Не поисках разрешение от Соня, но да ви покажа как рамкирах гобленчето, което Соня ми изпрати. Много смело от моя страна, като знаем нейното умение за оформление.

Умувах дали да покажа тази детска визитка поради лошата снимка,но тъй като ми е първия гоблен за тази година го споделям с вас.Сниман е с опаковката от ателието,но ще пътува и за да запазя рамката не я свалих.
И.... нестандартната картичка с елемент на квилинг :loveglasses:

Готова съм за предстоящия празник:idea:
Благодаря на Нелия за идеята и схемата на UB:kissyou:
И две картички моя импровизация:-|

Назад