Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Разбрах, че Соня има проблем със снимачната техника - показвам ви какво невероятно пано получих от нея за 8-ми март ...
Соня, хиляди благодарности - невероятно е!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто не знам какво повече да кажа!!!
:kissyou:

Деничка, не си само ти. Соня е открила някаква нова техника за творчество и прави невероятни неща.
Показвам ви моето пано ,което получих от нея , и което всъщност е аватара ми на скайпа.За сравнение показвам ви и двете картинки.
Първото е творението на Соня, а второто - оригиналната картинка.

Да внеса малко пролетно настроение в темата,:-|това са моите "папагалени"кокошчици:D

Последно редактирано:
Мила Соня безкрайно ти благодаря за прекрасната картичка и чудесните пожелания в нея!
Такава техника не бях виждала до сега ! Много е интересна и оригинална! Ще я покажа в твоята темичка за да видят всички каква невероятна красота си направила!
Браво и много :kissyou:

Noar,Geniko,да това е съвсем нова техника която изучавам в момента:loveglasses:Работата с хария малко поизмести гоблените,но не съм ги забравила:greeneye:Ето няколко работи с тази техника:

Ето още неща от великденската ми подготовка:сърцето е по модел на UB,но декорацията е моя;яйчицата са по идея на Орхидея,а картичките плод на моята фантазия:loveglasses:

Последно редактирано от модератор:
:-|Едва открих темата си:shy2:но да си призная с какво изневерих на гоблените.Сега гледам с други очи на хартията,:greeneye:до кога не знам:D,ето:rainbow:

mimiko,по принцип се ползват печати и се оцветяват,но на медицинска тема няма голям избор ,та ползвах картинки които принтирах за някои картички,а совите са ''кроени''и ръчно сглобени от мен.

И един квилинг рамкиран;

Последно редактирано:
Предвидливо съм кръстила темата "Моите творби'':Dзатова ще ви покажа отново картички ,предназначени са за благотворителната акция на срещата в София:

има и на детска тематика,есенна и разбира се на гобленарска;)
Ето някои от тях:

Не мога да не се похваля...:D
Слагам го тук, защото е творение на сръчните ръце на Соня.Благодаря ти още веднъж за прекрасната изненада и за умението ти да създаваш красота и да доставяш радост на околните.БЛАГОДАРЯ!!!:kissyou:
[/URL]
(снимката не е много хубава, но е с телефона...)

Благодаря на всички надникнали тук:kissyou::kissyou::kissyou:
За малко поизоставих хартиите и минах на коледна вълна,та да се отчета:D
Светле,благодаря!

Наистина позагубих се напоследък,но ето,че се отчитам с нещо малко,но много красиво гобленче на Дименшън-оригинал,което имам благодарение на Пепи:kissyou:

Да си призная , все повече гледам към хартията,която ме вдъхновява.
Ето две хартиини торти за един юбилеен рожден ден,е във парчетата има и нещо за :amam:
Върви ми тази година на юбилеи,едно албумче за 30 год. брак:rainbow:

Това конче го уших благодарение на Деница:kissyou:която ме запали по този бод.Още щом го видях в творбите и се влюбих в него.
А ръстомера е готов от доста време ,използвам поста да го покажа и него:loveglasses:

Да споделя с вас и другото ми хоби-картичките,предназначени са за близки хора,а повода мисля,че личи:gipsy:

Бухала си има вече рамка:idea:,и пеперудите са рамкирани, подарени ,но забравих да ги снимам:(
Желая Ви весел празник:kissyou:

Назад