Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Искам да ви покажа няколко вече подарени гоблена/ох, толкова трудно открих темата си:loveglasses:/Двата гоблена на Ланарте ги ших преди време в оригинал ,а тези са моя комплектовка с останалите конци от комплектите:-|
Снежния човек на Дименшън също е оригинал.

E===

Хей Стефи ,с нетърпение чаках да се появиш с нещо коледно :idea:
и ти вече го показа. Невероятен е тоз снежен човек . Аз също ги уших тез на Ланарте .Много си ги харесвам. Има още нещо предполагам но по късно ще покажеш???:confused::kissyou:

noar не съм забравила иглата:D
bole има и коледни, но ми трябва време да ги преведа в готов вид.
ANIMONI картичката е от хартия,писах ти ЛС

Мълчание, мълчание и после изведнъж много красоти :kissyou: Ланартета са много красиви, но снежният човек е многооо голям сладур!

Прекрасни нови попълнения!В твоята страничка се е изсипал рога на изобилието!:clap::clap::clap::kissyou:

Искам да ви покажа няколко вече подарени гоблена/ох, толкова трудно открих темата си:loveglasses:/Двата гоблена на Ланарте ги ших преди време в оригинал ,а тези са моя комплектовка с останалите конци от комплектите:-|
Снежния човек на Дименшън също е оригинал.

Много сладък снежко!

Браво!!!

Стефи ЧНГ!!!!От сърце ти желая много здраве и творчески успехи !:kissyou:С нетърпение чаках твойте новогодишни красоти .Ти си невероятен естет .Думите са малко да те характеризирам. :clap:Възшищавам се от сърце на твойте неща и хрумвания ,невероятни рамкирания и т.н. :clap:
Благодаря че има и такива прекрасни хора в тоз форум:kissyou:
Твори безчет ,а ние ще се възхищаваме и от части ще открадваме идей :gipsy:

Красоти, красоти!!!:loveglasses: Пермин, Пермин!!!:clap:
Винаги изискани модели и впечатляващо рамкиране- запазена марка: СОНЯ!!!!:kissyou:

Незная към новата или старата година ще ги причисли, но и тези са изработени от златните ръце на Соня, а сега вече са мои.

Благодаря ти мила, за невероятната изненада и радостта, с която ме дари! :kissyou:

Насладете им се и вие.

Един уникален морски триптих за годината на черния воден дракон.

А за тази пеперудена картичка в комплект с плик няма какво да кажа, освен че е изпипана до съвършенство.

И още една картичка, този път коледна. Много красива и още повече оригинална.

Ле-ле Соня, ненадмината си!:clap::clap::clap: В твоята страничка се чувствам като в бижутериен магазин. Всичко е от хубаво, по-хубаво и неповторимо.:kissyou::kissyou:

Поздравления за цялата красота , която видях на страниците на албума. :clap:Всичко е изпълнено с много вкус и изящество. Ще следя редовно красотите , които показваш. :kissyou:

Незная към новата или старата година ще ги причисли, но и тези са изработени от златните ръце на Соня, а сега вече са мои.

][/url]

:DОтчета беше за старата,а това беше предвидено за началото на Новата година-годината на Дракона:Dразбира се,че ще има продължение.
След толкова топли отзиви,трябва да хвана здраво иглата:idea:
Благодаря на всички!:kissyou::kissyou:

Назад