И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Да, Веси :idea: показвам.
Ето това е голямата топка. И понеже бродерийката не се вижда цялата, ще покажа и нея.

Ооооо, Евка здравей! Ти да не беше на вашата планета на гости :D?
Благодаря ви за милите думи :kissyou:
А сега да ви покажа и нещо по-различно от топки. Благодаря на Рачето / ra4ko75/ за подаръка, които ми направи.

Хайде сега да се изфукам с нещо по различно от гоблени. Една приятелка ми вкара голяма мишка в главата. Зарязах си гоблена пред завършване да пробвам и тази техника. Отначало си мислех, че няма да успея да се справя и ще се изнервя, но в интерес а истината ми стана много забавно и сега гоблена си стои :D. Ето това са ми първите опити:

Последно редактирано:
Боби, още е раничко за яйца :idea:
Веси, само да уточня, не е този ангел който си мислиш. И него ще ушия, но не знам кога ще му дойде реда. Ето за този ангел става въпрос, но аз не му направих крилата защото не ми харесаха.

Евка, предизвикаха ме :gipsy:.
Ето едно часовниче. Отдавна го бях купила, но вчера ми дойде видението :D как да го разкрася

имам си покривка за Велиден.
Мислех си, че няма да успея да я направя, но се понапънах малко иии .... :idea:

Последно редактирано:
Това вече съм го правила веднъж, но по молба на една приятелка, го направих пак за детенцето й :idea:.

Благодаря ви момичета :kissyou:
Веси, аз я стягах за дъщерята, но щом се подарявало на снаха ... може и на нея да я подаря кога му дойде времето :idea:, а на дъщерята ще оставя Исус.
Ето сега и вече нацяло завършена. Доста ме изтормози докато направя хубава сника и пак не е от най-хубавите, но това е - непослушните мъниста трудно се снимат.

Назад