Професионално представяне

:hello: Надявам се всички които са намерили този форим,да се чувстват като у дома :!: Поне мен така са ме приели тук,за което благодаря на всички :clap: :thumbup:

:hello: Да се представя и аз.Казвам се Нели,по професия учителка.От Бургас съм.Семейна с две деца.Регистрирах се отдавна във форума и след като четох,разглеждах и се дивях реших да стана активна.Много съм щастлива че съм сред почитатели на това изкуство.Шия отдавна с много паузи.В последните 3-4 години повече се увличам.А последните месеци съм направо маниячка :D на тема гоблени.

Здравейте отново и от мен.Казвам се Гери Ламбрева, от Пазарджик,по професия съм учител по икономика,но се занимавам със съвсем различни неща!Моя мъж не ми дава да работя!Имам много свободно време ,но не се оплаквам изобщо не скучая! Обичам да готвя и в момента пиша моята първа готварска книга! Някои рецепти ще споделя с Вас.Още не мога да шия гоблени,но всеки ден като ги разглеждам май ще се пробвам! Не знам дали ще имам нерви обаче!Предстои ми сватба и много от времето ми вече е заето със разглеждане на всичко свързано с нея.Тук обаче ми харесва и всеки ден посещавам този форум.Надявам се да намеря много нови приятели!!!!

Здравейте и от мен. Казвам се Мариана, на 43 години съм и през последните 20 от тях шия гоблени. По професия съм инженер, в момента поддържам база данни и компютърна мрежа в малка фирма.
Много ми хареса форума и реших да се присъединя. Надявам се ще ме приемете.
Поздрави на всички.

Аз се казвам Христина Василева. Работя като технолог в ХВП - кланица! Имам син на 2 год. Майка ми ме запали по гоблените. Много се радвам че Ви има !

представяне

:hello: Много ми е приятно да съм сред съмишленици по хоби :!: :!: :!:

:shhh: Аз съм учителка.

:hello: Казвам се Милена. На 27 години съм. По професия съм детска и начална учителка, но не съм работила като такава. В момента съм безработна, търся си работа. Запалих се по гоблените преди 3 години, когато бях бременна със сина ми. От тогава шия непрекъснато, но след като ви открих прекарвам повече време пред компютъра, отколкото с гоблен в ръка. :D :D :D

:hello: НА 24 06 -СЪБОТА,ЗАВЪРШИХ МАГИСТРАТУРА СПЕЦИАЛНОСТТА МИ Е фИНАНСОВ МЕНИДЖМЪНТ,НО В МОМЕНТА НЕ РАБОТЯ :!: :!: ЗАЩОТО СИ ИМАМ :baby:

Mimeto каза:
Казвам се Михаела, на 20 години съм. В момента съм студентка и уча информатика. Приятно ми е и ми е интересно това което уча. А за в бъдеще се надявам да успея да се реализирам в тази област. :idea: Гоблените от скоро ми станаха хоби, а и сред вас се мотивирам още повече да шия. :yes:
:hello: Значи си ми колежка, аз също съм завършила информатика, обаче в Шумен. Но освен друго живееш и в родния ми град Русе, радвам се като виждам хора от там. Поздрави!

mamiko да ти е живо и здраво :baby: много да те радва :rainbow: и аз имам племенник на 5 месеца -едно малко сладко :angel: сега почти не ми остава време за бродиране :D всяка свободна минутка сме покрай него :yes:

да ви се представя и аз с малко закъснение.казвам се Марияна.На 30г.Електроинж. по специалност.Работя като продавач-консултат в фирма,която се занимава с търговия на кабели,ел.материали....общо взето всичко свързано с тока.е,поне работя това,което съм завършила.ина4е активно шия от 1/2 година. :lady:

:hello: на всички :!:

От няколко дни и аз съм дипломиран магисър - счетоводител и вече се чувствам по-важна :D

Шегувам се, естествено, просто все още ме държи еуфорията :yes:

:hello: lubov,Честито ти дипломиране :flower: :flower: Какво е усещането като си помислиш ,че вече няма да имаш изпити :?: :?: На мен ми предстои на есен държавен и много ме е яд ,че ще го мисля цяло лято :? :? :?А на теб желая успешна кариера и :clap: :clap: :clap:

:hello:
lubov каза:
:hello: на всички :!:

От няколко дни и аз съм дипломиран магисър - счетоводител и вече се чувствам по-важна :D

Шегувам се, естествено, просто все още ме държи еуфорията :yes:
:flowerlove: Приятно е когато има с кого да споделиш чувствата си :!: Желая ти много успехи :clap: :kissyou: :thumbup: :flower:

:hello: LUBOV :!: :!: :!:

Честито и от мен !!! :rainbow: :party: :party: :party:

Пожелавам ти оттук нататък много, много гоблени и да работиш това, което мечтаеш! :flowerlove:

А след време да сътворите с твоя любим най-хубавото "гобленче" на света! :baby: А може и две: :baby: :baby: :D :D :D

Честито още веднъж! :clap: :clap: :clap:

:kissyou:

Назад