Професионално представяне

Re: Още една страстна гобленарка

Анна77 каза:
А това, че съм луда - по мнение на всички, когато чуят, че бродирам - вече съм свикнала! :yes:

Здравей и добре дошла :!:

Има и по тежки случаи няма да навлизам в подробности :D
Не обръщай внимание и това е :D

Затова пък сме много :D , а и то нашето си е една тиха лудост.Дай боже повече "луди" като нас :)

Здравейте и от мен, казвам се Татяна. На 44 години съм семейна, имам 2 прекрасни дъщери на 24 и 21 години . Завършила съм химическия техникум в Свищов, от 20 години работя във Винзавод Павликени, доста години бях ОТК. От 5 години съм МОЛ - магазинер на избата и спиртоварната. С гоблени се занимавам от 1981 година. :kiss:
С голямо удоволствие черпя всички по едно вино, но незнам после да не объркате гоблените. :D

Казвам се Любомира (накратко Любка) и съм инженер "Изчислителна техника". Завършила съм 1992 г. в Пловдив.
В момента работя в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство на длъжност "програмист". Само длъжността звучи гръмко, но всъщност се занимавам с предпечат, афиши и програми за концертите на студентите и преподавателите.
А така също съм и координатор в AVON. Специално тази работа много ми харесва.
Аз съм човек който не може да седи без работа, все нещо трябва да правя.
Гоблени шия от 10 години (макар и да нямам почти никакво свободно време), а плета от 6 годишна. Така също сама си шия дрехите, защото невлизам в готова конфекция, а повечето шивачки шият по-зле и от мен.

Привет!

Здравейте! Казвам се Росица. Завършила съм Немска гимназия и две специалности в УНСС. Главен счетоводител съм в ЮЛНЦ и се радвам, че освен със счетоводство имам възможност да се занимавам и с други неща - преводи, изложения и др. Бродирам с огромно удоволствие, но основният ми проблем е липсата на време. Опитвам се да балансирам и да не лишавам семейството си от внимание заради хобито си. А Вие как се справяте? Ще се радвам да споделите ... и приятно бродиране! :idea:

Чак сега я видях тази тема. Да се представя и аз - инженер геодезист съм, но не съм работила по професията си. Малко преди да се дипломирам започнах работа в държавната администрация - та досега. Занимавам се с бумащина и не е особено приятно. Тази година ще започвам втора магистратура - "Счетоводство и контрол". Да видим докъде ще я докарам :).

Аз

Здравейте :!:
Макар да не съм вече много нова, ще се представя и аз, защото имам един въпрос относно комуникирането.
Казвам се Катерина, казват ми Катя и по стечение на обстоятелствата Дъки. Учила съм за инженер по медицинска техника, но не съм се дипломирала, но и това ще стане :) Имам бебче на 5 месеца - Дара, за която се грижа в момента и затова нямам много време за гоблените.
А въпроса ми е: Ползвам по-често ICQ за комуникация искам да си add-на който си е дал ICQ-номера. Който няма против да ми отговори.
Това беше. Много съ щастлива, че съ сред вас. :) :) :)

dinko: Моля отговаряйте чрез лично съобщение, E-mail или по ICQ за да не се отклоняваме от темата :idea:

Я колко приятно било в тази тема :wink:
Здравейте отново на всички цветя :flower: на всички мои съименнички и всички които харесват гоблените :!: Не съм влизала отдавна в тази тема, а виж колко нови неща научаваш за хората :? Хубаво ще е ако някой може да помогне на някого не само с гоблени и скици! Аз лично предлагам помощ за бТС /моля не плюйте много/ :lady: , ако мога да дам такава ще ми бъде приятно!

Здравейте и от мен. Казвам се Мария и съм може би най-голяма в форума. На 48 години съм и имам два сина - на 24 и 21години. Завършила съм средно техническо образувание в Пловдив. Работила съм основно в строителството като тех.ръководител. В живота си имах много тежки моменти. Но с шиенето на гоблени се откъсвам от тежкото ежедние . Радвам се много че ви откриш. Да сте ми живи и здрави.

Здравей Мери,

:lady: извинявай, че веднага те контрирам с възрастта - аз съм най-вързрастната от форума /поне за сега/ Аз съм на 54 години,имам две дъщери на 36 и 34 години...

ami kakvo zna4enie ima vizrastta vajnoto e 4e sme tuk i namirame ob6t ezik.nali taka :gipsy: a pik mladi ili s naprednala vizrast nyama zne4enie vajnoto e da si pomagame i da se naslajdavame na hobito si :cool: [:]

Здравейте,
да се представя и аз - казвам се Снежана - на 45 г. от Стара Загора. По професия съм инженер-химик, но от 3 години не работя (по здравословни причини) - така че сега имам много време за моето голямо хоби - гоблените. Имам дъщеря, която е студентка по биология в СУ.
С гоблени се занимавам отдавна 10-15 години и имам доста избрадирани. Предпочитам по-нестандартните - тези, които не са така популярни у нас - и то предимно портрети.
От скоро имам нова мания - събирам схеми за гоблени - не че ще имам време да ги избродирам всичките, но като видя някои хубави........просто не мога да се въздържа. Чувствам, че това по-скоро се превръща в мания, но...... може и да ми мине.
Това е почти всичко за мен. Надявам се да си бъдем взаимно полезни.

:hello: Здравей Снежи,
Виждам, че и ти си от Ст.Загора. Станахме няколко от този град. Вярвам, че тук ще ти хареса. :yes:

s

Здравейте и от мен! Казвам се Йорданка , на 34 години съм от Пловдив.Работя като шивачка в една частна фирма, по стечение на обстоятелствата - това, което съм завършила вече не се работи :D Шия гоблени от 16 годишна - това е като болест без лекарства :cool: Венаги имам поне по 2 започнати. Наистина много се радвам, че ви открих!

Здравейте! Време е и аз да се представя,казвам се Добромира на 32 години съм .Завършила съм начална педагогика.Имам дъщеря на 10 години .Впечатлена съм от форума и се радвам ,че ви открих! :yes:

Казвам се Таня на 31 г.. Завършила съм Лесотехнически Университет. Работя като конструктор на мебели.

hi

Здравейте! Казвам се Малина и съм завършила реална гимназия а после вечерно механотехникум.Но никога не съм работила по специалноста си.Работих в областа на турговията много години какво ли не.От няколко години съм безработна-домакиня.Имам дъщеря на 18 години която учи Програмиране.И тя ме запали по компютрите и интернет.В момента съм анкетиор към агростатистика на граждански договор.Свободното време прекарвам ровейки из интернет най-вече в сайтовете и форумите за гоблени и плетки.Шия от10-12 години.А плета сигурно от22.В момента не мога много да шия защото имам проблеми с главоболието.Но за сметка на това събирам схеми.Не винаги ще е така и тогава ще имам нещо под ръка.Дъщеря ми и тя шие от малка но рядко през ваканциите.А и тази година ще кандидатства и повече учи.Това е за мен много се радвам че ви открих :lady:

:hello: Аз съм счетоводител. Никога не съм била безработна за да мога да свърша домакинските си задължения до край и да се отдам на любими занимания :( всичко е м/у другото за сметка на почивката.
Имам 2-ма сина на 23 и 18г.Да са живи и здрави, но само който има мъжки чеда знае колко време отива само в кухнята :cry:
Плета от дете на 2 игли. Баба ме научи. От Коледа до Нова година фирмата е във ваканция и тогава празници-непразници гледам да си начеша крастата :D Имам богата колекция от книги, списания, брошури, изрезки :D за плетива, готварство, бродерии и др.полезни неща. Нямам близки, които да шият гоблени. Тук в нета се палнах по това изкуство. Дано не съм закъсняла и очичките ми да виждат добре още някоя и друга година.
Форума е прекрасен! Благодаря, че ви има :!:

Здравейте всички!
Вчера се регистрирах във форума и разбрах, че тук е мястото да се представя. Аз съм от Велико Търново, май не видях друг от този град. Завършила съм математика и информатика. Работила съм на много места, но все с компютри. В момента съм учителка по информатика. Преди няколко години открих, че в интернет има огромно количество информация за всякакви видове ръкоделия. Аз се занимавам с всичко по малко. Шия, плета на 1 и 2 куки(даже и на 5).Известно време живях в Карлово, там се запалих по брюкселската дантела. Тя е може би най-сложната ръкоделска техника. Освен това мога да плета филе, фриволите и иглена дантела. Но най често се занимавам с бродерия. Гоблениете са най-достъпния начин за човек, който не може да рисува, да го прави. Даже май е по- вълнуващо защото става постепенно. Предполагам, че всички сте наясно с това вълнение :wink: Май се поувлякох, време е да свършвам. Всичко хубаво на всички

Това последното беше от мен, но все о6те се уча. Явно тук не влизаш автоматично. В някои форуми те разпознават по IP-то.

Назад