Tooth 11 Септември 2010 #461 Момичета прекарахме си чудесно. :idea: Кроти ябълките са страхотни ,а мобилния след като изсъхна от бирената баня работи
Момичета прекарахме си чудесно. :idea: Кроти ябълките са страхотни ,а мобилния след като изсъхна от бирената баня работи
Ирка88 Гобленар 11 Септември 2010 #462 А аз забравих да взема ябълки, и чак сега се усещам... Разсеях се в приятна компания, :kissyou:!
Ducky Гобленар Модератор 13 Септември 2010 #463 Ето малко снимки от нас, от срещата в събота, красотите са на Tooth, а общата снимка не е на всички присъстващи, но в кипящите от страсти разговори, забравих да снимам среща в София - 11.09.2010г.
Ето малко снимки от нас, от срещата в събота, красотите са на Tooth, а общата снимка не е на всички присъстващи, но в кипящите от страсти разговори, забравих да снимам среща в София - 11.09.2010г.
кроти 13 Септември 2010 #464 Хубави са снимките Катенце:clap:. Ама аз, като първо пиянде съм с бирата в ръка
Tooth 14 Септември 2010 #466 http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/43 Ето още малко снимки от дъщерята :kissyou:
ANIMONI 17 Септември 2010 #467 Мили софиянки,честит ви ПРАЗНИК НА ГРАДА.Да сте все така усмихнати. РАСТЕ ,НО НЕ СТАРЕЕ Последно редактирано: 17 Септември 2010
i.p.stamenova 17 Септември 2010 #470 ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!!!!!!:wine::amam::flowerlove::kissyou:
TDK 22 Септември 2010 #471 Мили момичета, предлагам да се видим на 26.09. - неделя от 14 часа! Място на срещата - "Фреди", за да може пак, ако се наложи да огледаме залата! НОСЕТЕ СИ ГОТОВИТЕ ДОМАШНИ! ЩЕ ГИ СЪБИРАМЕ!:shhh: Последно редактирано: 22 Септември 2010
Мили момичета, предлагам да се видим на 26.09. - неделя от 14 часа! Място на срещата - "Фреди", за да може пак, ако се наложи да огледаме залата! НОСЕТЕ СИ ГОТОВИТЕ ДОМАШНИ! ЩЕ ГИ СЪБИРАМЕ!:shhh:
Tooth 24 Септември 2010 #474 Кате ....да не забравиш ватата :idea: Кроти ,Ели ти е дала едно моделче ,ще го вземеш ли? :kissyou::kissyou::kissyou:
Кате ....да не забравиш ватата :idea: Кроти ,Ели ти е дала едно моделче ,ще го вземеш ли? :kissyou::kissyou::kissyou:
кроти 24 Септември 2010 #475 Ще го нося, приготвила съм го :kissyou: Приготвила съм и една кутийка, за съжаление нямаше повече
TDK 30 Септември 2010 #476 Мили момичета, предлагам да се видим на 3.10. - неделя от 14 часа! Място на срещата - "Фреди", за да може пак, ако се наложи да огледаме залата! НОСЕТЕ СИ ГОТОВИТЕ ДОМАШНИ! ЩЕ ГИ СЪБИРАМЕ!
Мили момичета, предлагам да се видим на 3.10. - неделя от 14 часа! Място на срещата - "Фреди", за да може пак, ако се наложи да огледаме залата! НОСЕТЕ СИ ГОТОВИТЕ ДОМАШНИ! ЩЕ ГИ СЪБИРАМЕ!
TDK 30 Септември 2010 #478 кроти каза: Таня, оценка по шестобалната система на домашните ще има ли:shy2: Кликнете, за да разширите... Всички ще получат отличен, само да ги предадат в срок!:kissyou:
кроти каза: Таня, оценка по шестобалната система на домашните ще има ли:shy2: Кликнете, за да разширите... Всички ще получат отличен, само да ги предадат в срок!:kissyou:
rostso Модератор 19 Октомври 2010 #479 СРЕЩА 23.10.2010 събота 14:00 часа заведение "Бел Вю", парка Заимов къъъът-кът-кът... ЗАПОВЯДАЙТЕ!