Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Предполагам, че ще успея да дойда :)
Най-много да съм с "ремаркенце", че ще се водим на състезание по математика.
До скоро, пиленца:)

И аз вероятно ще дойда
588.gif

shebek1733, бих искала, но няма да е за тази среща. Ако идвам до София, дано да е скоро, може да се видим. :kissyou: Весело изкарване, момичета!

Не казваме и показваме:zippie: Който е искал да се види с нас, е успял да дойде:upbeer::D малко неща си показахме, защото си почивахме след националната среща

По усмихнатите ви лица си личи, че срещата е била много приятна. А времето никога няма да стигне, за да може всичко да се каже. Наистита красиви неща са показали мамичетата. :kissyou:

Много приятно беше - нови неща се разискваха, и посетихме един магазин, дето ще ми става любим.... :rainbow: Аз мислех да седя 1 час, пък се прибрах след 3 часа - времето все ни е малко! Следващия път ще предвидя повече часове, да се наприказваме и :upbeer:
:kissyou:

Нещо почвам да пропускам тези срещи:cry:, заради мойте лекции и незнам дали скоро ще дойда на следващите,а много ми се иска да присъствам,ама и без това сега правя много курсови работи и реферати и просто няма как да идвам.:(Даже пропуснах и Нацианалната среща защото тогава бях на практика в с.Бързия два дена.

Мдам, момичета... аз пък бях селянче... Блазя ви! За следващата среща ще следя стриктно!

И аз се присъединявам - купон с подаръци ли е - ТАМ СЪМ!:cookies:

ЗАПИС и от мен, без претенции за заведението, КОМПАНИЯТА Е ВАЖНА!:kissyou::kissyou:

Назад