Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Здравейте милички и от мен .Като гледам тази седмица пак няма да мога да ви видя за което много съжалявам.Точно тогава ще изнасяме на майка ми 5 години.Найстина ми е много мъчно за вас но се надявам скоро пак да си спретнем срещичка дори и мини и да ви видя .:kissyou::kissyou::kissyou:

При мен програмата се промени и за съжаление няма да мога да дойда. Пожелавам приятно изкарване!:kissyou:

Този път бяхме много - но без апарат за снимки, добре, че има телефони!:clap: Радвам се, че се запознах с нови хора и нови идеи!:flower:

Както винаги на ношите срещи е чудесно!

И разтоварващо, и познавателно и супер ПРИЯТНО!
Момичета, да сте живи и здрави!
Прекрасни сте!
За жалост моят фотоапарат от един месец е счупен.

Но от всички телефони, на Ели телефона се оказа СУПЕР!:clap:

Всички момичета бяха чудесни!:clap::kissyou::flower:
Показаха невероятни неща. Възхищавам им се, като прохождащо дете съм до тях

Прибрах се без проблем и не ме изгониха, даже ме съжалиха :D :D . Момичета ,колкото и да ми беше кофти в началото не ми се тръгваше накрая :(
Сега установявам , че снимките са изкарали моето творчество почти като оригинал :D. Ели телефона ти е страхотен:kissyou:

На последната среща някой питаше какьв цвят е салатовьй
За този цвят в руска разработка ползват ДМС 369 или 3348
Дано сьм била полезна :idea:

На последната среща някой питаше какьв цвят е салатовьй
За този цвят в руска разработка ползват ДМС 369 или 3348
Дано сьм била полезна :idea:

Питах аз:idea: ,но накрая си ги уших по мое напасване! :idea:
Благодаря все пак.За следващият път ще знам

Вчера имахме спонтанно и набързо организирана, малка софийска среща. Ето снимчици на красотите на Калина и на присъстващите. http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/36
Интересна среща само дето никой не знаеше и никаде не беше написано че ще има как я организирахте незнам можеше да напишете във форума ,можеше да има и други желаещи да присъства но явно не е така .Или не сме ви приятни всички,незнам но се почувствах кофти и не само аз :confused: :(:uhhhh:

Това е била тайна среща , без нас...:cry: Другия път казвайте, да идваме и ние!:kissyou:

Назад