Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Стискайте палци малкият да не вдигне пак температура и ще дотичам при вас....

Леле, пак изпуснах девойките в блатото!!!!!! :( И други красоти изпуснах!!! Срам! Айде другата седмица пак , а ?:idea:

:cry: Много съжалявам ,че не успях да дойда .Добре ,че поне дъщерите изкараха изпитите днес. :clap:

браво, момичетата на вервако са страхотни и всичко останало е с голяма трудност! поклон!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТРУДА!:clap::clap:
Гелеми майсторкИ сте на ръкоделието!
МНОГО КРАСОТА НА ЗАОБИКАЛЯЩИЯ НИ СВЯТ
ВЛОЖЕНА ОТ СЪРЦЕ И ДУША.!!!!!!!!!!!!!:clap::angel:

:clap:Големи красоти сте показали,момичета.Обаче този тигър на черна панама ми взе акъла:loveglasses:

Аааа всичко е прекрасно...но аз си паднах по малинките (на кого са?):clap::idea:

Всичко и всички сте прекрасни,но най са ми на сърце ретро мадамите на вервако/нали и аз си ги ших, но моите са трички:hehe:

Всички показани неща са много, ама много красиви..но очите ми останаха в тигъра на черна панама...и на мен ми се прииска да го шия,не знам на кой е но много ме впечатли!!

Всички показани неща са много, ама много красиви..но очите ми останаха в тигъра на черна панама...и на мен ми се прииска да го шия,не знам на кой е но много ме впечатли!!

Здрасти! Ела на някоя среща и ще помолим Дарито пак да го донесе!
Приказен е на живо! Особено с тези страхотни мустаци!:idea:
А и ще се запознаеш с нас!:kissyou:

:kissyou:А за тези, които поради куп причини не могат да дойдат на среща, - не може ли Дарито да го сподели с нас:?:

За всички които искаха схемата на тъгъра:kissyou:после модераторите да ми изтрият поста ако преценят.Лек ден на всики

Назад