Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Дааа, пропуснала съм кокошчиците... за третата национална среща знаех само че се организира в София, но не я проследих и ето ти гаф :confused:

Момичета след като пропадна срещата защо не се съберем на 13 ноември?
В болницата гледам майка си ,но се надявам да я изпишат до ден два .Колкото до раждането.......отчела съм се с три дъщери и вече една внучка

:D объркала съм се нещо, извинявай, ама аз след раждането леко изкуфях и не помня много :bong: Пожелавам ви бързо оздравяване! А дъщерите и внучката да са ти живи и здрави и много да те радват!

Млъквам вече:zippie:, че станаха много гафовете :uhhhh:

Последно редактирано:
Срещнахме се и пак времето беше малко.... аз снимах малък клип - да ни видите на маса, но техниката ми се опря :mad:и ще чакам подкрепления утре - ще дам линк, като успея!

:blueflow:

Сега остава да напазаруваме подаръци и нови тоалети и...Нали знаете!
Хайде на купооооон!

Здравейте и от мен както каза Иренка и днес времето не ни стигна да се наприказваме ,незнам кога ще стигне .Прекарахме си страхотно даже хапнахме тортичка от Tooth :D,Да ни е жива и здрава и винаги усмихната :wine:.Леле пак се отнесох.Ето и малко снимки за малко да забравя да ги кача :kissyou::kissyou::D http://goblenitesofia.snimka.bg/tapestries/sreshta-13-11-2010g.548862

Чудесна среща сте си направили, а и красоти доста сте показали.:clap::clap::clap:Коледата настъпва и при вас:D

Момичета ,много съм радостна от срещата!След грижите които ми минаха през главата ,това беше като глътка чист въздух.След това в къщи :wine:
Днес съм супер! :idea:

Момичета, днес разбрах, че в бившето кино "Изток" вече действа голям магазин на Била.
Който не си е напазарувал за Никулден, може да го направи преди или след срещата!
С една дума - пригответе си парички!:idea:

Хей,момичета и да не си забравите фотоапаратите,защото ще чакам снимки.Е и какво толкова му е на времето-зима е.

Назад