Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
:-| Благодаря за признанието, затова ВИ обичам :kissyou:

m_rija - схемите са от нета, подбора от конвертор, доста разходки при рускините и така... получи се ...
Nikolina_kirova - иконата е с ДМЦ

и сега още една придобивка, която доста се подмята, естествено заради други. Смених каунта на панамата и бода. Не се получи :confused:, но няма да го разшивам я

60a6951e2830.jpg

Въпреки промяната се е получило и като всички останали твои творби си има своята красота :clap:

Пак показваш разкошни неща, кое от кое по-хубави. И аз продължавам да се комплексирам от твоята сръчност и бързина, и вкус. :clap::clap::clap:

Гледам, гледам ама все не разбирам какво не ти се е получило, гоблена е невероятен, изящен и много красив!:clap::clap::clap:
И тъй като тази седмица все на красота ни върви в твоята страничка я подскажи за новото си начинание, което със сигурност не отстъпва по хубаст на предните.

Малко е нескромно, но и аз много харесвам как ви се е получила "Иверската Богородица". Страхотна е! Правя по една икона всяка година, но изглежда, че Иверската за дълго време напред ще си остане моя любима...

Незнам какво не и харесваш ,много е красива бих я приютила с удоволствие :D А иконата е повече от невероятна :clap::clap::clap:

Браво! :clap:като истинска зима е ! Разкошен гоблен! Поздравявам те за това , което си показала на твоията страничка !

Първите ми опити с ленти - :confused:май не ми се получиха и ще ги развалям. Вие какво ще кажете

639ff55d1d3e.jpg

Браво,Меги.Всичко което си сътворила е прекрасно.Много исках да видя зимния пейзаж, който беше в самото начало когато го видях за първи път.Дори си спомням и датата 6 февруари свързано и с моето злополучно падане.Много си бърза.Кога успя да го ушиеш..И сега пак ново предизвикателство за теб.Като за начало е добре.Това букетче видях и на друго място и много ми хареса.Успех :kissyou::kissyou:

:idea: Меги, много са си хубави гобленчетата с ленти, ако намериш по голям размер тогава ги поправи, или им сложи на розите още един ред ленти. Честно да си кажа не е много лесно шиенето с ленти, аз от началото на годината се уча, даже карам виртуално обучение в един руски форум. Синът ми ми изпринтира една книга, но с нашите сатенени ленти не можем да достигнем рускините. Аз затова си и поръчах от Оля гоблен с ленти, за да мога да ги сравня. Те шият с копринени и атлазени ленти, които са много по- меки и правят много хубави извивки, особенно на розите. Надявам се в скоро време и аз да покажа нещо хубаво с ленти.

ж

Меги, не мога да преценя от снимките дали са много хубави или хубави. Не ги разваляй, за да има с какво да сравняваш следващите.

никакво махане и според мен ;) в първото гобленче явно има още по средата стои малко празничко нали не се лъжа?
давай смело става прекрасно а и с шиене ще им намериш цаката ;)

И не че съм мързелувала, ама.... малък отчет:
тази катеричка не съм я планувала, но добре се получи
023233822.jpg

тази икона ми взе здравето
023233821.jpg

а тези ленти станаха малко по сполучливи, просто няма рози
023233823.jpg

Благодаря за търпението да разгледате дългия пост, който се получи:kissyou:

Последно редактирано:
Назад